2022. aug 13.

Friderikusz gigashowt kaphatott volna az RTL-től, de nem vállalta

írta: FoA
Friderikusz gigashowt kaphatott volna az RTL-től, de nem vállalta

Az idén 30 éve indult Friderikusz show feltámasztásán gondolkodott az RTL klub, a műsorvezető Friderikusz Sándor viszont nem vállalta a felkérést - derült ki néhány nappal ezelőtt a Fókusz riportjából, amely az RTL.hu-n jelent meg.

friderikusz_sandor.jpg

A legendás showman jelenleg a saját online podcastjét készíti nagy sikerrel, de az internetes tér mellett a tévés világot sem engedte el az utóbbi időben, tavaly például már a harmadik évad futott az Életünk Története című műsorból. Hogy ez folytatódik-e, még kérdéses, de Fridi elmondása szerint korábban egy új ötlettel keresték meg az RTL vezetői.

Az RTL kreatív igazgatójának és programigazgatójának ötlete volt, és nagyon csábító volt, hogy 30 év távlatából ismét készítsünk jó néhány műsort egy Friderikusz show összes elemét beépítve. Ez egy monstre show lett volna, de aztán párnapos gondolkodás után nem vállaltam. Úgy gondoltam, hogy nagyon megerőltető lenne ennyit dolgozni, nem biztos, hogy akarom.

Arról, hogy idén ősszel láthatjuk-e még Friderikusz Sándort műsort vezetni a tévében, még kérdéses, mint ahogy az is, hogy milyen műsor keretein belül lehet majd találkozni a showmannel. 

A videó teljes egészében ide kattintva megtekinthető, melyből Friderikusz beszél online podcastjéről, és arról, mit csinál szabadidejében.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Friderikusz Sándor RTL klub