2022. júl 16.

A mi kis falunk maraton az RTL Klubon - minden eddiginél több részt ismételnek ezen a nyáron

írta: Szerencsekerék
A mi kis falunk maraton az RTL Klubon - minden eddiginél több részt ismételnek ezen a nyáron

Az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata, A mi kis falunk mindig is egy jolly jokere volt a csatornának, hiszen számtalanszor megnézik az emberek. Nem egyszer fordult már elő, hogy az ismétlés nézettebb volt mint a TV2-n akkor éppen futó premier műsor.

image.jpg

Pénteken véget ért a Mestercukrász, így az RTL kifogyott a premier tartalmakból, ezért úgy döntöttek hogy hétfőtől péntekig dupla epizódot sugároznak, majd július 25-től elkezdődik a Keresztanyu 4. évada, mely után szintén jön a Mi kis falunk, de ezúttal már csak szimpla résszel. 

Az RTL Klub csodafegyverével a TV2 a Pénzt vagy éveket!-tel vág vissza, mely az első részeivel még jól szerepelt, viszont ahogy telt az idő, a későbbiekben totálisan a mélybe zuhant a nézettsége, mellyel bebizonyosodott, hogy nem lesz akkora sikere, mint 1 éve a másik Kasza Tibi által vezetett vetélkedőnek, a Szerencsekeréknek..

Hogy le tudja-e küzdeni ilyen nézettséggel a közönségkedvenc sorozatot a TV2, vagy az RTL sorozatát többen választják Kasza Tibi vetélkedője helyett, az hétfőtől, vagyis július 18-ától kiderül.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

TV2 RTL klub Pénzt vagy éveket! Mi kis falunk Keresztanyu Mestercukrász