2021. dec 28.

Ezt nézzük szilveszterkor a tévében

írta: ReklámInvázió
Ezt nézzük szilveszterkor a tévében

Soha nem látott hosszúságú szilveszteri show, kabaré, játék, zene minden mennyiségben

Az utóbbi évek tendenciája megtörni látszik, miszerint folyamatosan egyre kevesebb szórakoztató szilveszteri saját gyártást tűznek az egyes tévék a képernyőjükre. Ebben valószínűleg nagy szerepet játszott a tavalyi karantén is, amikor nem lehetett menni sehova, viszont idén nincsenek korlátozások, ennek ellenére a különböző TV csatornák jobbnál jobb programokkal árasztanak el minket szilveszter alkalmából, melyeket alább, a TOVÁBB után részletezünk.

szilveszter.png

rtl_klub_black_logo.jpg

 


Az RTL klub idén sem változtat szokásos programján, miszerint a két klasszikus Bud Spencer- Terence Hill filmet, a Különben dühbe jövünk, valamint az ...és megint dühbe jövünk c. vígjátékokat tűzik képernyőre. Ennek ellenére az RTL Híradó idén is jelentkezik majd különkiadással, és az éjféli Himnusz után - ahogy az utóbbi két évben is -  lesz újévi köszöntő is. 

Az RTL Klub Híradójánál immár többéves hagyomány, hogy a szilveszteri adásban a napi hírösszefoglaló mellett valamilyen különlegességre is számíthatnak a nézők. Nem lesz ez másként idén sem: az óévet Ráskó Eszter humorista és Fluor Tomi zenész vicces álhírekkel búcsúztatja, a rendhagyó időjárás-jelentést pedig Lady Dömper előadásában láthatják majd az RTL Klub Híradójának nézői.

Az éjféli köszöntő is különleges lesz. Ahogy tavaly, idén is különleges közreműködők adják elő a Himnuszt december 31-én éjfélkor az RTL Klubon. Ezúttal a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház Auditóriumában, az intézmény dolgozóiból álló Szent György Kórus előadásában csendül fel a Himnusz az újév első perceiben a csatornán. Ahogy azt az RTL Klub nézői már megszokhatták, a Himnuszt követő rendhagyó újévi köszöntő is tartogat majd meglepetéseket.

tv2logo.jpg

 



A TV2 az utóbbi években leginkább különböző ismétlő válogatásokra bízta magát, tavaly ez azonban megváltozott. Akkor az előre meghirdetett film helyett az Exatlon ment le, most pedig a hagyományosnak számító Sztárban Sztár Leszek! - a javából (22:15-23:55), a Tények Plusz (18:45-19:35) és a Zenebutik Szilveszter (0:05-2:20) mellett a Szerencsekerék (19:35-22:15; 23:55-0:05) különkiadásával örvendezteti meg a nézőket a csatorna. 

100010634_sajtoszoba_w.jpg

A TV2 korábbi közleménye szerint a műsor 19:35 és 22:15 között lesz látható, az aznapi három játékos Emillio, Lékai-Kiss Ramóna, valamint Tilla lesz, de mellettük olyan hírességek is érkeznek majd a stúdióba, mint Csepregi Éva, Curtis, Kis Grófo és Király Viktor. Az éjféli Zenebutik szilveszter után hajnali 2:20-tól jön egy különleges vetélkedő is Táncra fel! címmel.  A játék műsorvezetője Köllő Babett, a vállalkozó szellemű sztárjátékosok pedig Judy, Pásztor Anna, Kamarás Iván és Zsidró Tamás lesznek. A feladatuk az, hogy egy-egy ismert magyar sláger szövegét kell elmutogatniuk úgy, hogy a zenét csak ők hallják, a zsűri és a közönség nem.

322.jpg

 


Az RTL II az RTL Magyarország 23 éves történetének egyik leghosszabb showműsorával készül, ami szilveszterkor pláne példátlan a maga 6 órás műsoridejével. A NőComment csakúgy, mint tavaly, Liptai Claudia vezetésével, nagyon sok sztárvendéggel készül.
nocommentszilveszterfull-0458.jpgDecember 31-én 19:00 órától újév hajnaláig várja a bulizni vágyókat a NőComment! - Szilveszter fergeteges showműsora Liptai Claudia vezetésével az RTLII csatornán. A nagyszabású, klasszikus szilveszteri műsorok hangulatát megidéző zenés talkshow-ban a NőComment! sztárjai és vendégeik mondanak búcsút az óévnek és koccintanak az újra, miközben mindent kibeszélnek, átbeszélnek, senki és semmi mellett nem mennek el szó nélkül, rengeteget ugratják egymást, ironizálnak, humorizálnak és persze buliznak.

A fantasztikus hangulat garantált, hiszen Liptai Claudia, Király Linda, Szily Nóra, Pirner Alma, Tornóczky Anita, Balázsovits Edit, Balázs Andrea, Janza Kata, Wolf Kati, Hadas Kriszta, Osvárt Andrea, Pálmai Anna, Gryllus Dorka, Árvai Anita, Tapasztó Orsolya, Hajós András gondoskodnak róla olyan sztrávendégekkel karöltve, mint Nótár Mary, Gianni Annoni és párja, Debreczeni Zita, Szulák Andrea, Tóth Vera és párja Pauli Zoltán, Nagy Sanyi, Király Viktor, Náray Erika, Benes Anita, Czutor Zoltán és felesége Czutor- Kilián Zsanett, Heincz Gábor Biga, Anger Zsolt, Járai Máté és Járai Kíra, Garami Gábor, valamint a műsorban feltűnik Claudia lánya, Gesztesi Panka is. 

letoltes_2.png

 

 


A Life TV idén több, mint 6 órás szilveszteri műsorral készül, ebből két óra még az óévre jut, jön ugyanis a Frizbi szilveszteri különkiadása, benne többek között az Irigy Hónaljmiriggyel, Ábel Anitával, valamint több humoristával is. De nemcsak este tíz és éjfél között lesz érdemes figyelni a csatornára, lesz ugyanis már este 7-kor best of Activity is, amiben az Ábel Anita által vezetett játék legjobb pillanatait válogatták össze. Éjfél után pedig hajnali 4-ig jön a Szilveszteri Fülke maraton, amiről azonban még sokat nem tudni.

atv_logo_2018.png

 



Az ATV idén is különböző szórakoztató műsorainak szilveszteri különkiadásával készül. Az esti Híradó után, 19:25-től jön az Öt című közéleti-politikai talkshow, melyet 20:25-től a #Bochkor szilveszteri adása követ. Ezt követően 22 órától az AradiVarga show szilveszteri különkiadása lesz majd látható. Éjfél után a csatornán a Sas kabaré legjobb pillanatait lehet majd újra megnézni.

Fotók és videók: ReklámInvázió, RTL Magyarország, TV2 Csoport, Media Vivantis, ATV

Szólj hozzá

ATV TV2 RTL klub Life TV