Gundel Takács Gáborral és Gyetván Csabával is közvetít focit az RTL+

Az RTL Magyarország közvetíti az idei UEFA Európa Ligát és az UEFA új kupasorozatát, az Európa Konferencia Ligát a minőségében megújuló RTL+ csatornán és exkluzív módon, online streamelve, az RTL Most+ platformon.

rtl_uefa_f1_hirlevel-wetransfer_1920x1080.jpg

Vadonatúj stúdióban, Gyetván Csaba felvezetésével indulnak a mérkőzések, Lisztes Krisztián és Szélesi Zoltán szakértelmével. Neves kommentátorok is csatlakoznak a közvetítőcsapat munkájához: Gundel Takács Gábor, Somos Zoltán és Haraszti Ádám, a Sport TV kommentátora hangján élvezhetik a rangos összecsapásokat.

Újra pályára lépünk – keresd a "+" jelet a fociért!

Az élő stúdióadás szeptember 16-án, csütörtökön, 18:30-kor kezdődik, a HD minőségre váltó RTL+ csatornán, ahol két meccset közvetítünk:

18:45 REAL BETIS – CELTIC FC
21:00 LEICESTER CITY FC- SSC NAPOLI
23:15 1. forduló Összefoglalója

Ezek mellett, exkluzív módon az RTL Most+ prémium felületén további 8 mérkőzést követhetnek a futballszeretők, ahol a Szalai Attilával felálló Fenerbahce mérkőzését is magyar kommentátorral élvezhetik. Így egyedülálló módon, fordulónként összesen 10 meccset követhetnek a szurkolók az RTL Magyarország felületein.

RTL MOST+:

18:45
DIGITAL 1: GALATASARAY A.S. – S.S. LAZIO
DIGITAL 2: STADE RENNAIS FC – TOTTENHAM HOTSPUR
DIGITAL 3: FC LOKOMOTIV MOSKVA – OLYMPIQUE DE MARSEILLE
DIGITAL 4: GNK DINAMO – WESTHAM UNITED FC

21:00
DIGITAL 1: EINTRACHT FRANKFURT – FENERBAHCE SK
DIGITAL 2: AS ROMA – PFC CSKA SOFIA
DIGITAL 3: PSV EINDHOVEN – REAL SOCIEDAD
DIGITAL 4: RANGERS FC – OLYMPIQUE LYONAAIS

Az Európa Liga meccsek tehát holnap, vagyis szeptember 16-án este 18 óra 30 perctől láthatóak majd az RTL+-on, illetve az RTL Most+-on.

Fotó: RTL Mgayarország