2021. jan 29.

Újra naponta jön a Mi kis falunk az RTL-re

írta: FoA
Újra naponta jön a Mi kis falunk az RTL-re

Az őszi műsorok, illetve sorozatok lefutása után a TV2 már december végétől indította idei első újdonságait, a Doktor Balatont és az Exatlon Hungaryt, ezzel szemben azonban az RTL klub az első idei premierét január harmadikán mutatta be, nagy sikerrel. Bár a Keresztanyu nagyon szép számokat hozott, és eleinte úgy tűnt, hogy az utána futó csatornapremier, a New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban is jól fogja tartani magát a TV2 sportrealityjével szemben, a múlt héten azonban valami történt.

oltari_csajok.jpg

A Keresztanyu 20:10-es időpontja ugyanis jócskán, közel 20 perccel is kitolódott (átlagban egyébként 10-15 perccel kezdődött később a megszokottnál a sorozat), melynek következtében a Fókusz az extrém hosszú, bruttó 1 óra 40 perces adásidejével ki is kapott a Balatonmeggyes életét bemutató "magyar Dallastól", a Doktor Balatontól. Ezek után hétfőn teljesen váratlanul hétfőn azonnali műsorváltozást hajtott végre a csatorna, melynek értelmében a Keresztanyu fixen 19:55-re, a New Amsterdam 21:10-re, a késő esti Barátok közt ismétlés 22:20-ra került. Ma viszont kiderült, az RTL új taktikája olyannyira nem jött be, hogy kénytelenek lesznek változtatni.

Hétfőtől, vagyis február 1-től ugyanis szintén azonnali műsorváltozás jön a csatornán, melynek értelmében a Keresztanyu továbbra is 19:55-től kezdődik, a New Amsterdam viszont valószínűleg gyenge nézettsége miatt 22:20-től kerül adásba, helyette pedig minden hétköznap este ismét a Mi kis Falunk ismétlését láthatják a nézők, az első évadtól, 21 óra 10 perctől. Érdekesség, hogy a késő esti Barátok közt ismétlés a késő esti Híradó után, hajnali fél egy körül lesz majd látható, valószínűleg azért, mert a sorozat ismétlése nagyon bezuhant az utóbbi napokban, illetve hetekben.

Közben az RTL a Fókusz című műsor végén (illetve az azóta módosult hivatalos TV műsorban) hivatalosan is tudatta, hogy hétfőtől minden hétköznap este 21:10-től a Mi kis falunk korábbi részeinek ismétlése lesz látható. 

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Műsorváltozás Mi kis falunk