2020. nov 26.

Járai Máté lesz a Reggeli új házigazdája

írta: FoA
Járai Máté lesz a Reggeli új házigazdája

Új házigazda érkezik az RTL Klub Reggeli műsorába, hogy ebben az új szerepben is kipróbálhassa magát,
így a már ismert műsorvezetők (Peller Anna, Peller Mariann, Miller Dávid, Lakatos Márk, Papp Gergő, Nádai Anikó, Szabó Zsófi) mellett hamarosan Járai Máté is gondoskodik arról, hogy pörgősen induljon a reggel.

reggeli_2018_uj_hazigazdak.jpg

Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, akit számos kitűnő alakítása mellett az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában ismerhettek meg közelebbről is a nézők, ahol feleségével, Járai Kírával versenyzett.

"Rengeteg szerepet eljátszottam már, amik rendkívül széles skálán mozogtak. Ugyanakkor mindig is nagy álmom volt és titkon vágytam rá, hogy talán egyszer lehetőségem lesz kipróbálni a műsorvezetést is. Nagyon izgulok az első adás miatt, igazi kihívás lesz, így előtte nem valószínű, hogy le tudom majd hunyni a szememet, nehogy elaludjak!” - nyilatkozta az RTL ébresztőshowjának új házigazdája.

A Reggeli csapata ígéri, ezentúl is lendületesen kezdődik velük a nap, ahol továbbra is jókedvvel, izgalmas beszélgetésekkel és kávéval várják a nézőket minden hétköznap reggel 6:00-tól az RTL Klub műsorán. - áll a csatorna mai közleményében.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

Reggeli RTL klub