2020. nov 14.

Visszatér Berényi Miklós a Barátok köztbe

írta: FoA
Visszatér Berényi Miklós a Barátok köztbe

Az elmúlt napokban felröppent a pletyka, miszerint a Barátok közt főgonosza, Berényi Miklós visszatér a sorozatba. A különböző médiumok arra hivatkozva állították ezt, hogy a Barátok közt következő részeinek tartalmából elég nyilvánvalóan arra lehetett következtetni, hogy a sorozat legendás karaktere ismét visszaér a sorozatba, az viszont egyáltalán nem biztos, hogy ezt a karaktert ismét Szőke Zoltán formálja majd meg.

260696-baratok-kozt-sorozat_1200x630.jpg

A színész ugyanis arra hivatkozva szállt ki egy évvel ezelőtt a sorozatból, hogy nem tud karakterével azonosulni. Miután nemcsak Miklós, hanem maga Szőke Zoltán is elhagyta a Mátyás király teret, a színész útjai egyenesen az RTL-es arcokra vadászó TV2-höz vezettek, ahol szerepelt a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada mellett a Bödörék c. sorozatban is, utóbbi nézettségileg, valamint minőségileg is rémisztően gyenge lett, így lehetséges, hogy a sorozat bukása miatt Szőke Zoltán néhány napon, vagy esetleg héten belül visszatér a sorozatba, viszont - mint ahogy azt már fent írtuk -, könnyen lehetséges, hogy azonban ezentúl egy másik színészt láthatunk majd Berényi Miklós bőrében, hiszen eléggé valószínűnek tűnik, hogy Szőke továbbra is képtelen azonosulni a leggátlástalanabb Berényi fivérrel.

Ha így alakulna, nem ez lenne az első nagyobb színészcsere a sorozat 22 éves történetében. Korábban több alapszereplőt is lecseréltek a sorozat alkotói, az első komolyabb csere Mátyás Tilda karaktere felett volt, amikor is az egyik pillanatban még a lányt Erdélyi Tímea formálta meg, néhány jelenettel később viszont már Szabó Erika alakította Vili bácsi és Magdi anyus unokáját. Később hasonló csere történt többek közt Bokros Linda, Illés Vanda, valamint Berényi Timi esetében is. Mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy valamilyen formában, de újra látható lesz a Barátok köztben a sorozat főgonosza. A ReklámInvázió észrevett egy videót az RTL Magyarország weboldalán, melyben Timi látogatja meg kómában fekvő édesapját, ez alább megtekinthető.

A történet szerint egyébként Adél hívta fel Nóra figyelmét arra, hogy létezik egy napló, melyben a gyermekfalu felgyújtója, Áron (aki miatt Miklósnak börtönben kell ülnie) leírja, hogy ő gyújtotta fel a kft. egyik főművét. Ennek apropóján Nóra és Levente elhatározzák, hogy megkeresik a naplót, és kihozzák Miklóst a börtönből. Útjuk alatt sok akadályba ütköznek, és ha ez nem lenne elég, Claudia javaslatára még szavaznak is arról, hogy érdemes lenne-e kutatni a naplót (közben az is kiderült, hogy a hamis tanúzás miatt veszélybe kerülhet Balázs is, emiatt kellett összehívni a családot,) de végül nem jutottak dűlőre ezzel kapcsolatban. Később aztán Nórát foglyul ejti a közben szőkésben lévő Áron, akit át kellene csempésznie a határon, de később egy váratlan fordulat miatt az ügyvédnő majdnem le is lövi az egykori építésvezetőt. Végül egy véletlen folytán Nóra és Levente megtalálják a naplót, és ikertestvére, Gáspár hatására Áron beismerte, hogy ő volt a gyújtogató. Hogy ezek után mi lesz a továbbra is kómában fekvő Miklóssal, az bizonyára a sorozat következő részeiből derül majd ki.

Hogy hogyan térhet vissza tehát Berényi Miklós a Barátok köztbe, az kiderül minden hétköznap 17:05 perckor, valamint a Konyhafőnök VIP után, 23:10 perctől az RTL klubon.

Fotó és videó: RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub Berényi Miklós