2020. okt 24.

Sok változás a mai Dancing with the Starsban

írta: FoA
Sok változás a mai Dancing with the Starsban

Már-már követni sem lehet, annyi változás történik a TV2 táncos showműsora, a Dancing wth the Stars körül - ami legalábbis az elmúlt napokat illeti.

99992496_w.jpg

A Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna által vezetett showműsor eddig is tartogatott váratlan pillanatokat, de a mai, harmadik adásban még talán ezeknél is több változás várható, tudatta ennek egy részét még csütörtökön a TV2, szűkszavúan, mindössze annyit közölve, hogy szombaton nem táncol két páros a showban.

Azóta találgatni lehet csak, hogy mégis kik nem lépnek táncparkettre, és mégis miért. A mai nappal azonban már egy kicsit szűkült a kör, ugyanis ma a Blikk megírta, valószínűleg Marsi Anikó és Szabó Gábor lesz egyik olyan páros, aki nem lép majd parkettre. A bulvárlap azt is kiderítette, hogy Marsi hétfő este óta eltűnt, pedig állítólag a héten neki kellett volna mondani a híreket csatorna hírműsorában. 

Közben a Bors újabb érdekességet tudott meg a műsorral kapcsolatban, miszerint bárki is lesz az, aki nem táncol ma (vélhetően) Marsiék mellett, az biztosra vehető, hogy a Mokka műsorvezetője, Istenes László ma este nem Czina Boglárkával fog táncolni, de hogy miért, és pontosan kivel is táncol majd a műsorvezető, az valószínűleg ma kiderül.

Mindkét bulvárlap szerint egyébként az a legesélyesebb, hogy a két, korábban már kiesett versenyző, Emillio és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dániel és Stana Alexandra térhet vissza a műsorba, ám a TV2 továbbra is csak annyit kommunikált, hogy ma este 8-tól minden kiderül, mint ahogy az is napvilágot lát, hogy kik lesznek a TV2 maszkos műsorának, a Nicsak, ki vagyok? második évadának új csapattagjai.

Fotó: TV2

Szólj hozzá

TV2 Dancing with the Stars