2020. sze 08.

Ismét kikerül a főműsoridőből a Barátok közt, jön a Drága Örökösök - az RTL új műsorrendje

írta: FoA
Ismét kikerül a főműsoridőből a Barátok közt, jön a Drága Örökösök - az RTL új műsorrendje

Mint ahogy arról a múlt héten mi is beszámoltunk, szeptember 21-től visszatér az RTL klub képernyőjére a Nyerő páros, melynek ezúttal is Kabát Peti lesz a játékmestere, a műsorvezetői szerepet pedig csakúgy, mint 2016 óta minden évadban, ezúttal is Sebestyén Balázst láthatjuk, de nemcsak a sztárpárok, hanem Ökörapáti rajongó is örülhetnek, hiszen visszatér a kedvenc sorozatuk. A műsorok indulásával néhány új időpontba is kerül, azt, hogy mit mikor lehet majd látni az RTL klub képernyőjén szeptember 21-től, az alább kiderül.

sajtokozlemeny_kep.JPG

A Híradó és a Fókusz továbbra is este 6-kor, valamint 18:50 perctől jelentkezik majd az eddig megszokott módon, a változás ezután jön majd. A port.hu-n már elérhető műsorújság szerint a magazin minimális mértékben rövidül, hiszen 20:00-tól visszatérnek Ökörapáti lakói, vagyis jön a Drága Örökösök új évada szeptember 21-től. Azok pedig, akik rendelkeznek RTL Most+-al, számukra jó hír, hogy a sorozat már szeptember 18-tól megtekinthetővé válik.

Az új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább bonyolítják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez. Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz. Az örökösök mellett Ökörapáti többi lakójára is újabb kalandok várnak: Renátóék nagy utazásra készülnek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi és Attila életét gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre kerül, Tomika tovább kergeti a szerelmet, Kristóf és Panna elszakadása nehézségekbe ütközik, Subicz küzd a polgármesteri cím megtartásáért, Mihály végre a sarkára áll, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszöge pedig ismét meglepetéseket tartogat. 

Az új évad érkezését a sorozat főszereplője, a Szappanos Tibit alakító Lengyel Ferenc jelentette be egy videóban mely alább megtekinthető.

 

21:10 perctől jön a Balázs vezette sztárpárshow, vagyis a Nyerő Páros, ami hasonlóan a tavalyi időponthoz, idén is közel két órás lesz, melynek értelmében a Barátok közt késő esti ismétlése (ami eddig a főműsoridő utolsó periódusában futott) végleg kikerül a főműsoridőből a délutáni, premier résszel együtt, így egy év után ismét nézhetetlen (22:55) időpontba kerül a sorozat, amely a múlt héten nagyon szép nézettséget szállított.

Szeptember 22-től a műsorok ismétlése miatt egyébként módosulnak a délutáni műsorok kezdései is. Az Egy csodálatos Asszony pedig továbbra is 15:55 perctől lesz látható, melyet a délutáni 17:05-ös premier Barátok közt követ majd.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub Nyerő Páros Drága örökösök