2019. okt 21.

Újra kísért Magdi anyus - 21 éves a Barátok közt III. rész

írta: FoA
Újra kísért Magdi anyus - 21 éves a Barátok közt III. rész

Cikksorozatunk tegnapi részében azzal foglalkozunk, hogy milyen meglepetésekre is számíthatunk majd ezen a héten, ezek mellett pedig felidéztük, hogy hogyan is jutottunk el idáig a történetben. Ma Nóra és Miklós három esküvőjét fogjuk felidézni, és hogy hogy jön ide Magdi anyus? A TOVÁBB gombra kattintva kiderül!

nevtelen.png

Mint ahogy fent említettem, ma Nóra és Miklós, illetve az esküvőik lesznek terítéken, és a témaválasztás sem véletlen! 

Magdi anyusról később, most jöjjön az első esküvő, melyet 2001-ben rendeztek meg. A sztoriról nem írnék sokat, a Barátok közt extrák rovatunkban már egyszer pont ezzel az esküvővel foglalkoztunk, mégpedig egy korabeli Meglepetés cikk formájában, ajánlom mindenki figyelmébe. 

Ha az esküvőről nem is, de a történetről mindenképpen érdemes szót ejteni. A Nórát alakító Varga Izabella ugyanis ekkor már terhes volt a való életben is, A történet szerint Nóra a nászéjszaka után eltűnt, és Párizsban kezdett új életet. Miklós mindeközben arra jutott, hogy Claudia ex-barátja, Fenyvessy doktor rabolta el Nórát, és váltságdíjat követelt tőle, amit Miki vissza is "kért" tőle. Aztán Nóra néhány hónap után felbukkant, és Miki kijelentette, hogy válni akar.

A mosolyszünet viszont nem tartott sokáig, és egy év múlva újra összeházasodott a sorozat két főhőse. Mivel gyermekük nem lehetett, így örökbe fogadtak egy hajléktalan fiút, Egresi Antalt, azaz Tónit. 

Miki és Nóra házassága első közös gyermekük Timike világra jötte után újra zátonyra futott, Miki pedig Szilágyi Andi mellett tette le a voksát. Amikor pedig Andi Bartha Zsolttal járt, Miki újra Nórával.

Aztán Miklósról kiderült, hogy rákos. Az az esküvő Miklós kórházi ágya mellett zajlott le. Azóta Nóra és Miklós nem jártak, bár kisebb románcaik voltak, és persze a közben felnőtt Timi is örökké összeköti őket. De ugye, Miki megkérte Nóra kezét negyedszerre is a pénteki részben. Na, és itt jön képbe Magdi anyus.

A Blikk tegnapi híre szerint ma visszaemlékezésekre lehet számítani sorozatban, amelynek szerves része lesz Vili bácsi és Magdi anyus is. 

A pénteki epizód sok kérdőjellel ért véget, Miklós miközben börtönben ül, negyedszer is megkérte Nóra kezét. Ám mint az a hétfői részből kiderül, a nézők nem ismerik a teljes történetet. Ahhoz ugyanis, hogy megértsük Nóra miért dönt majd úgy, ahogy, szükség lesz Vili bácsi elbeszélésére és vele együtt egy kis időutazásra

- nyilatkozta a bulvárlapnak Szabó Péter, a sorozat sajtófőnöke.

ifaktkpturbxy8znmfiytc2ntuwy2nmngeyndm1mtizywjmmzrhmde2oc5qcgerlqlnayaawsm.jpg

A szereplőket pedig a Varga Izabella és Szőke Zoltán gyermekei alakítják majd. A fiatal Nóra tehát Iza lánya, Anna lesz, a fiatal Miki pedig Zoli lánya, Bence lesz majd a mai részben.

Holnap is jelentkezünk új résszel, így készülve a sorozat 21 éves születésnapjára.

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub Magdi anyus Berényi Miklós 21 éves a Barátok közt Dr. Balogh Nóra