2019. sze 18.

Megkezdődött a Mintaapák forgatása!

írta: FoA
Megkezdődött a Mintaapák forgatása!

Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás a főszereplői az új vígjátéksorozatnak, amely négy nagyon különböző apa életét mutatja be. A 3 gyerekes exfocistáét, aki a hagyományos értékrendben hisz, a sármos, sikeres ügyvédét, aki irtózik a felelősségtől, a régi és az új családja között vergődő elvált férjet, valamint a megözvegyült állatorvost, a szingli szuperapát.

„Régóta tervezzük újabb napi, fikciós sorozat készítését a TV2-n. Az ország vezető színészeivel, kiváló forgatókönyvvel, profi alkotókkal és háttércsapattal forgatjuk a Mintaapákat, ami nemcsak szórakoztató, de drámai történeteket is tartogat majd a nézők számára és egy új szintre emeli a magyarországi napi sorozatokat.”

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A sorozat a Dear Daddies című argentin széria alapján készült, de a magyar sajátosságokat figyelembe véve a hazai közönség ízlésére formálták az alkotók. A szlovák verziója jó ideje óriási sikerrel fut.

672822_mintaapak-6_jpg_w.jpg

„Jelenleg tíz állandó és jónéhány külső helyszínen folyik a TV2 egyik legnagyobb produkciójának forgatása. A stúdiótérben többek között óvoda, pizzéria, ügyvédi iroda és lakásbelsők kerültek kialakításara, ez azt jelenti, hogy csaknem 2000 négyzetméteren épültek fel a sorozat díszletei. A háttérmunkában nagyjából négyszáz ember vesz részt folyamatosan. Nagy kihívás, de szeretjük, ahogy remélem a nézők is szeretni fogják a négy mintaapa igen szórakoztató történetét.”

- mondta Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója, a sorozat producere.

A produkció vezető dramaturgja Goda Kriszta, a vezető író Kormos Anett, a rendezői csapatot pedig például Spáh Dávid és a Balázs Béla-díjas Mátyássy Áron erősíti, akinek nevéhez az Aranyélet is fűződik. A sorozatban további olyan népszerű színészek játszanak majd, mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata, Pataki Szilvia. - áll a csatorna ma kiadott közleményében, melyből az nem derül ki, hogy pontosan mikor is indul majd a sorozat.

Fotó:TV2

Szólj hozzá

TV2 Mintaapák