2024. már 08.

Hát ez a nap is eljött: elindult a TV2 Klub

írta: FoA
Hát ez a nap is eljött: elindult a TV2 Klub

Pénteken hajnalban, a FEM3 helyén elindult a TV2 Klub, másfél évvel a hivatalos bejelentés után.
tv2klub.png

Pénteken, vagyis március 8-án hajnali öt órakor elindult a TV2 Klub.

Ez az a csatorna, aminek indulását még 2022-ben jelentette be a TV2 Csoport, sokáig azonban azt sem tudták, mit kezdenek majd vele. Végül februárban hivatalosan is kiderült, nőnapon elindul az új kábel, javarészt azokkal a műsorokkal, amiket az előd FEM3 is sugárzott.

Az "új" kábel kínálatában a korábban már látott női tartalmak mellett több, korábbi TV2-es műsor ismétlése is helyet kap. Így itt lesz látható újra a Mintaapák, a Jóban Rosszban, a Forró Nyomon, az Újratervezés és az aznap reggeli Mokkachino is.

Persze nemcsak ismétlésekből áll a TV2 Klub kínálata, Üdv a Klubban címmel új életmódmagazin is indul, amiben a leírás szerint a mindennapi életünk apró-cseprő gondjairól tájékozódhatnak a nézők profi szakértőktől, könnyed stílusban.

A legnagyobb durranás: Jóban Rosszban a kezdetektől

Ennek ellenére a csatorna egyik legnagyobb durranása mégis az, hogy az első résztől újraindul a Jóban Rosszban ismétlése. 

A pénteki Mokkában megjelent két olyan főszereplő, akik ott voltak a kezdeteknél, amikor a Jóban Rosszban 2005-ben elindult. Vándor Éva és Előd Álmos szeretettel nosztalgiáztak a sorozatról és kollégákról a TV2 Klub nagykövetével, Szabó Zsófival és Pachmann Péterrel, és azt is elárulták, hogy bő fél évvel a tévés premier előtt már gőzerővel forgattak, olykor napi 12 óránál is többet. 

"Húsz év, elképesztő. Gazdag Tibivel is a mai napig játszunk együtt, hétfőn is közös előadásunk lesz." – mondta el Előd Álmos, aki annak idején Nemes Dávid karakterét formálta meg.

"Az én életem egy nagy fordulatot vett, amikor Gesztesi Karcsi csatlakozott a sorozathoz, mi onnantól szerelmespárt alakítottunk. Az emberek nagyon szerették a karakteremet, Lenkét. Most is van még, aki így emlékszik rám és ez biztos felfrissül most." – emlékezett Vándor Éva, aki Csillagkút polgármesterét alakította a TV2 napi sorozatában.

Szabó Zsófi 2009-ben csatlakozott a szériához Betty Tanakis szerepében, az ő első jelenetét is bevágták a beszélgetés során, amire a TV2 Klubon még egy kicsit várni kell.

Szólj hozzá

TV2 Mokka Jóban rosszban Újratervezés Mintaapák TV2Klub