2019. aug 14.

Ezt kapjuk ősszel az RTL-től!

írta: FoA
Ezt kapjuk ősszel az RTL-től!

2017 óta, a ReklámInvázió indulása óta eltelt két évben folyamatosan kiemelten foglalkoztunk az őszi tévés szezonokkal, avval, hogy mit is láthatunk majd az adott időszakban a tévében. Hogy miért írom le ezt? Azért, mert általában a nyár olyan időszak, amiben a nagyobb csatornák felkészülnek, így lényegesen kevés premier műsor, vagy film kerül a képernyőre. Idén viszont nyáron sem unatkoztunk. Mint ismeretes, az RTL klub főműsoridőben, a Fókusz után egy új török sorozatot próbált meg megszerettetni a nézőkkel, de a Megtörve hamar megtört, így aztán elkezdődött egy olyan pakolgatás, hogy ember legyen a talpán, aki végig tudja követni. 

rtl_klub_black_logo.jpg

Most pedig egy kis múltidézés; ugye 2017-ben az RTL hosszú idő után ősszel visszahozta a Roastot, a Survivort, és a Celeb vagyok, ments ki innent, ja, és lecserélte az arculatát. Bemutatták az Oltári Csajokat, ami hatalmas siker lett az RTL II-n, kár, hogy az RTL klubon már nem. 2017 őszén folyatódott az X-faktor, és a Konyhafőnök VIP is, ami szintén hatalmas siker lett.

2018 őszén visszatért a Nyerő Páros, amely második évadával még sikeresebb volt, mint az első. Már ősszel visszatért a Mi kis falunk, és volt X-faktor is, ami gyakorlatilag megközelítette az első évad népszerűségét. De volt még megújított Konyhafőnök, és Survivor is. És hogy el ne felejtsem a Szenzációs Négyest, amelynek ötlete nem volt rossz, csak hát a megvalósítás... nos, avval voltak gondok.

Végül elérkeztünk 2019 őszéhez. Őszintén megmondom, azt gondoltam, ez az ősz elég unalmas lesz, hisz az RTL csak sorozatokat, és realityket tervezett idénre. De aztán,(ahogy várható volt) az RTL készült valami meglepetéssel.  Hogy mi(k) is ezek, az kiderül a TOVÁBB gombra kattintva!

Az idei őszi szezon színes lesz az RTL klubon, ezt leginkább a sztárokról gondolom. Idén nagyon sokan láthatóak lesznek majd az RTL-en, a magyar sztárvilág színe-java.

Mielőtt viszont részletezném, hogy idén melyik műsor, mikor, és kivel lesz látható, előtte engedjetek meg egy kis rövid kiérőt. A 2019-es őszi szezonhoz nem igazán nagy lelkesedéssel álltam neki, hiszen amit tudni lehetett, az az, hogy idén nagyon biztonsági játékot akar játszani az RTL, a realityken, és a sorozatokon kívül más nem nagyon láthatunk majd idén ősszel. Sajnos, nem sajnos, kinek mi a véleménye, elméletem beigazolódott. Sok saját gyártású műsor lesz idén is, de nem olyan változatos, mint tavaly, bár műfaji különbség csak a Szenzációs Négyesben volt akkor is.

Akkor most jöjjenek azok a műsorok, amelyekkel találkozhatunk majd idén ősszel az RTL klubon!

Drága Örökösök

Az év egyik legnagyobb meglepetése a "Szappanos család küzdelme a 620 millióért Ökörapátiban" volt, amik elképesztően magas nézőszámmal indított. Bár a nézettsége folyamatosan csökkent, így is elképesztően magas nézettséget produkál minden hétköznap este. Az új évad pont tegnapelőtt kezdődött, nézettségéről itt írtunk részletesebben. 

orokosos.png

A Mi kis falunk

Pajkaszeg lakóinak mulatságos történetei a három évad alatt rengeteg rajongót szereztek A mi kis falunk című sorozatnak; a széria legutóbbi évadának átlagos közönségaránya a fő kereskedelmi célcsoportban 27,9 SHR% volt. 2019. augusztus 31-én 20:00-kor elindul a negyedik évad az RTL Klubon. A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között, ezért garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása. A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet. Stoki kemény rendőrszívét egy új nő dobogtatja meg. Erika unokatestvére, Ildikó jelenléte Gyuri idegeit teszi próbára. A negyedik évadban érkezenek majd új szereplők is, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét. Főbb szerepekben: Csuja Imre, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Reviczky Gábor, Bata Éva, Bánki Gergő, Schmied Zoltán, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla

Jófiúk

Egy hete már láthatjuk a műsor promóját, melyről most bejelentette az RTL klub, hogy szeptember -án indul majd el a Mi kis falunk alkotóinak új sorozata. A sorozat három idétlen rendőrről szól, akik több baj okoznak, mint amennyi hasznuk van. A három főszereplőt Hevér Gábor, Király Dániel, és Mihályfi Balázs alakítja. Utóbbi idén még a SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatában Fehér Konrádot alakította.

67669043_109844927030150_3514222587540406272_n.jpg

A főbb szerepekben Mihályfi Balázst, Hevér Gábort, Király Dánielt, Pokorny Liát, Parti Nórát, Kovács Pankát, Gáspár Tibort, Michl Julit, Ertl Zsombort, Miller Dávidot, Katona Kingát, Mészáros Andrást, Mészáros Tibort, Borovics Tamást, és Varga Gabit láthatjuk.

Szolgálunk és Vétünk! - Szeptember 1-től minden vasárnap este a Házasodna a Gazda után.

Nyerő Páros

Sebestyén Balázs ismét próbára teszi az ismert párok szerelmét a Nyerő Páros sztárpárshowban, a játékok során pedig segéderő érkezik hozzá a játékmester, Kabát Peti személyében, aki közreműködésével még izgalmasabbá teszi a szerelmespárok próbatételeit. A nagysikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei évad Nyerő Párosa! A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat. A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

68949183_885555261819139_8550006467187441664_o.jpg

Love Island

ÉNB Lali Cipruson fogadja majd azokat a fiatalokat, akik a szerelmet szeretnék megtalálni a Love Island villájában, és nem mellesleg evvel együtt szeretne 20 millió FT-ot is nyerni. A műsor szeptember 1-jén, este 21:10-től, a Jófiúk után indul majd az RTL klubon, élőben, és várhatóan minden hétköznap este látható lesz az RTL-en. A szeptember elsején 21:05-kor induló Love Island párkereső show-t az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese Lali vezeti, aki házigazdája lesz a műsorral párhuzamosan futó Love Story című online műsornak, a Love Islanddal kapcsolatos érdekességekről szóló napi műsornak is.

X-faktor

 Az X-Faktor 2018-ban is a nézők kedvence volt. A tavalyi győztes USNK a műsor óta közel száz koncertet adott és végigturnézta Magyarországot, Erdélyt és a fiúk videóinak megtekintése már 22 milliós nézettség fölött jár. Idén tehát ismét hatalmas a tét, hiszen az X-Faktorban már kilencedik alkalommal keresik azokat a tehetségeket, akik a nézőket és a mentorokat is képesek elvarázsolni. A Válogató epizódok, a Tábor, majd a Mentorház adásaiból kiderül, hogy kik lesznek azok, akik az Élő show-k során bizonyíthatnak, és melyik zenekar, vagy egyéni előadó lesz az, akiben annyira erős az a bizonyos X, hogy megnyerje a fődíjat. Idén a jól bevált és összeszokott fiúmentorok mellé Dallos Bogi érkezett. Az énekesnő egyénisége biztos új színt hoz majd a mentorcsapatba, de nem az ő személye lesz az egyetlen újdonság, amit a műsortól várhatunk.

68461895_10157619061277147_8720326092549783552_o.jpg

A Konyhafőnök VIP 4

A népszerű gasztroreality VIP kiadása új szériával és újabb izgalmas fordulatokkal jelentkezik. Nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára: a legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a hírességekkel együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük. A Válogató hét is átalakul. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, sőt a hírességekre talán a verseny történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár; hiába kapnak kötvényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen az új évadban a Séfek elvehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják majd annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik meg. Így aztán mindenkinek a lehető legjobb formáját kell hoznia, hogy meggyőzze a két Michelin-csillagos séfet, és a csapatában versenyezve ringbe szállhasson a Konyhafőnök VIP címért és a 10 millió forintért.

67908205_3139123749438664_1221848316594094080_n.jpg

Házasodna a Gazda!

 Nádai Anikó is visszatér idén a képernyőre, a Házasodna a Gazda új évadával. A gazdák június 8-án este mutatkoztak be, szeptember 1-től pedig minden vasárnap este láthatjuk őket, és választottjaikat.

RTL most + - 15 perces, új magyar vígjáték

Nofilter az első olyan sorozatunk, amely kizárólag digitális platformon, az RTL Most+-on lesz látható. Az epizódonként 15 perces vígjátéksorozat egy 4 fős lánycsapatból álló baráti társaság mindennapos boldogulását követi nyomon. A szereplők igen változatos előélete garantálja a bonyodalmakat: Anna, a vidékről Budapestre költözött világmegváltó, akinek színészi ambíciói vannak, Erika, a tehetséges romungro lány a VIII. kerületből, aki énekesként szeretne boldogulni. Szonja, Anna unokatestvére, aki fővárosi, világlátott értelmiségiként túl sznob ahhoz, hogy élvezze az életet és íróvá szeretne válni valamint a negyedik lány Luca, aki segítő szándékú buzgó hívőként úgy dönt, hogy apácaként próbál másokon segíteni.

Házasodna a Gazda - szeptember 1-től minden vasárnap este 19:00 órától az RTL klubon!

A ma bejelentett műsorok mellett érkezik még a Showder Klub speciális adása, melyben Kiss Ádám önálló estjét láthatják a nézők augusztus 31-én, 21:05-től.

Fotók:RTL klub

Szólj hozzá

X-faktor Kiss Ramóna RTL klub A Konyhafőnök A mi kis falunk Konyhafőnök VIP Drága örökösök Házasodna a Gazda! Love island ÉNB Lali Jófiúk Őszi tévés szezon 2019