2017. aug 27.

Minden eddiginél szerényebb ősszel készül az RTL

írta: ReklámInvázió
Minden eddiginél szerényebb ősszel készül az RTL

Az RTL klub ismertette új műsorait tegnap este a Fókusz Pluszban. Hát, mit is tudnék mondani... ez egy egészen szerény ősz lesz az RTL klubon. Talán utoljára ilyen 2005-ben volt... Na mindegy, most leírom, mit is láthatunk idén az RTL-en.

1. Konyhafőnök VIP és Junior

Hamarosan indul az RTL-en a Konyhafőnök VIP, és szeptember 4-től az RTL II-n a Konyhafőnök Junior. A tegnapi műsorban elárultak három nevet, Kálmán Olgát, Szabó Zsófit, és Jakupcsek Gabriellát, akik biztosan főznek majd okóbertől az RTL klubon. A műsor zsűrije változatlan, Wossala Rozina, Főrdös Zé, és Sárközi Ákos lesznek mindkét változatban.

2. Visszatérő kedvencek

Az RTL-lel, és Sebestyén Balázzsal elég sok pletyka látott napvilágot az elmúlt napokban. Annyi biztos nem ők lesznek a visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője. Ennél többet viszont most sem tudtunk meg a műsorról.

A másik, a holnap induló Survivor, mely egyszer ,2004-ben, már Sthol András vezényeltével megbukott, de akkor csak heti egy óra volt a műsoridő. Hát most ez is megváltozik, mégpedig azért, mert a műsor napi lesz(heti egy óra helyett öt óra), és a műsor házigazdája idén Istenes Bence lesz. Szerintem ez a műsor így, napi formájában már az ötletnél megbukott...bár egy próbát megér, én mindenesetre nem sok jót látok előre, de holnapután minden kiderül!

3. RTL II-es műsorok

Annyit elárult az RTL, hogy az RTL II-n folytatódik még ebben a szezonban az Európa Liga, emellett új műsorként indul a Jön a baba. Hadas Krisztával, és érkezik Kalamár Tamás harmadik RTL-es sorozata, az Oltári Csajok, mely 100 részes lesz.

4. Régi műsorok új formában

Az idén új mentorral, Radics Gigivel,és egy új műsorvezetővel, Kiss Ramónával folytatódik az X-faktor. A műsor szeptember 2-től, szombat esténként 20 órától látható. Rögtön utána indul szeptember 2-án a Roast, melyben Nagy Feró után Zana Zoltánt, azaz Ganxta Zolee-t égetik majd. Hosszú idő után az RTL olyan saját gyártása, melyen 18-ad karika lesz.

Szóval...mit is mondjak, átlagos. Részemről nagy szomorú vagyok, mert a Nyerő Páros című műsor, amely tavaly elképesztő sikereket ért el, idén ősszel nem lesz.. de miért?

UPDATE: Az RTL közölte,hogy idén a főműsoridőre akar a leginkább koncentrálni, ezért a heti műsorok (Gyertek Át!, Keresem a családom) idén már nem kerül képernyőre. Hogy ez a Válótársakat is érinti-e, egyenlőre még nem tudni.

2017osz.png

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá