2019. jún 01.

Most akkor mi van Berényi Mikivel?

írta: FoA
Most akkor mi van Berényi Mikivel?

Hetek óta arról beszél mindenki, hogy akkor most valójában mi is lesz Berényi Miklóssal, a Barátok közt főszereplőjével. Tényleg kiírják a sorozatból? Ha igen, meghal, vagy csak elhagyja a Mátyás Király teret? Ezért fáj állandóan a feje? - Mind elég gyakran ismételt kérdések. De mi az igazság? Kibogozzuk a szálakat a TOVÁBB gombra kattintva!19_2.jpg

Május óta lehet hallani, hogy Berényi Miklós elégedetlen a karakterével, ráunt a gonoszkodásokra, és ha a forgatókönyvírók nem változtatnak Miklós stílusán, akkor ő bizony kiszáll a legendás sorozatból. Akkor ezt a Bors írta meg, néhány nappal ezelőtt pedig a Blikk már biztosra vette Szőke Zoltán távozását. De hát ugye tudjuk, hogy a bulvároldalaknak nem mindig kell elhinni azt, amit mondanak. 

De most akkor tényleg meghal, vagy nem? 

A válasz nagyon egyszerű. 

NEM.

Miklós karakterét több belső információ szerint nem fogják halállal kiírni, már ha tényleg kiszállna a sorozatból, ugyanis még ez sem biztos. A színész tárgyal a folytatásról a sorozat készítőivel, ha ezek sikerrel végződnek, akkor Szőke Zoltán marad a sorozatban, ha nem, akkor pedig távozik. Szintén több informátor is megerősítette, hogy mivel Miklós elpusztíthatatlan, valószínűleg csak a Mátyás Király tértől vesz búcsút, karaktere életben marad, és néha-néha feltűnik majd, hogy felkavarja a szálakat.

De mi ez a betegség?

Mindenre megvan a válasz, erre is. Szerencsés Gabriellától, a sorozat producertől, ezt a Blikknek mondta:

 Bizonyára emlékeznek a nézők a tavaly októberi, jubileumi epizódra. Több hónapon keresztül építettük a „nagy durranást”, látszott, a történet drámai végkifejlet felé halad, aminek csúcspontja Miklós lelövése, majd ennek a következménye volt – magyarázta Szerencsés Gabriella kreatív producer, aki szerint a Barátok közt idén még a tavalyinál is nagyobbat mert álmodni. – Az idei csúcspont történetben és látványban is jócskán túlnő a jubileumi részen, de az összes eddigi epizódon is! Ennek a sztorinak az egyik eleme lesz Miklós állapota, de erről többet nem mondhatok. A tábla készen áll, a bábuk mozognak. Érdemes bekapcsolódni annak is, aki eddig nem tette!

Bizonyára sokaknak felkeltette a figyelmét az utóbbi pár mondat. Az tehát biztos, hogy izgalmas lesz az év hátralévő időszaka a sorozat szempontjából. De vajon mit takarhat ez a pár mondat? Visszatérhet Claudia? Vagy esetleg András? Mindenesetre bármi megtörténhet.
1731000_azonosit.jpg

Lecserélődő szereplők

Hétfőn este újabb szereplő távozik majd a sorozatból, Mégpedig Natasa, akit Mezei Léda alakított. A színésznő maga döntött a távozás mellett, mert inkább sokasodó sínházi szerepeire szeretne koncentrálni.

A másik távozó Solti Ádám, akit már csak június végéig láthatnak a nézők. Az ő távozásának pontos okait még nem ismerjük. Bokros Ádám karakterét 2011-től alakította.

Fotók:RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub Berényi Miklós