2019. ápr 16.

A főnök inkognitóban címmel új műsort indít az RTL klub

írta: FoA
A főnök inkognitóban címmel új műsort indít az RTL klub

Tegnap este búcsúzott az Isten veled, Magyarország! című dokureality, mely elég jó nézettséget hozott a jó felvezetésnek is köszönhetően. A műsor helyére egy új műsor kerül, melyről ma rántotta el a leplet a csatorna. Részleteket a ma kiadott közleményben olvashattok a TOVÁBB gombra kattintva.

sajtokozlemenyhez_kep_b.jpg

A Főnök inkognitóban a legkevésbé sem hétköznapi módon kalauzolja a munka világába a dokurealityk szerelmeseit. Az álcázott főnököket április 29-től hétfő esténként 22:05 órától láthatják a nézők az RTL KlubonA főnök mindenütt ott van. Csak akkor dereng fel a jól ismert mondat a munkavállalóknak, amikor mindez valósággá válik. A Főnök inkognitóban című  vadonatúj műsorban a cégvezetők, tulajdonosok merőben új kihívás elé néznek. Álcázva magukat, új dolgozóként munkába állva figyelik meg, hogy mi minden történik a cégük egyes területein, bizonyos munkafolyamatoknál akkor, amikor a dolgozók úgy gondolják, hogy a főnök távol van. Az Undercover Boss hazai adaptációjában a nézők az álcázott vezetők és az ott dolgozók szemszögéből pillanthatnak be például a vendéglátás, vagy az élelmiszeripar egyes munkafolyamataiba. A vállalati háttéren túl a munkavállalók személyes történeteit is megismerhetjük, amely még emberközelibbé teszi az eseményeket. Az pedig, amikor a főnök leleplezi magát és friss tapasztalatai alapján dönti el, hogy miként értékelje munkavállalója teljesítményét, az nem egyszer meglepő, vagy éppen szívszorító pillanatokat eredményez. Főnök inkognitóban-Vigyázz, jön! hétfőnként 22:05 órától az RTL Klubon!

Ezen bejelentésből következik, hogy a Drága Örökösök című, napi sorozat valószínűleg elbúcsúzik a nézőktől jövő pénteken, mivel a Konyhafőnök bruttó két órás műsorideje, és a Barátok közt  35 perces, szintén bruttó műsorideje miatt az Örökösök eltűnnek a képernyőről.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Főnök inkognitóban