2018. dec 18.

Januártól új produkciók és új időpontok az RTL klubon!

írta: ReklámInvázió
Januártól új produkciók és új időpontok az RTL klubon!

Ma végre kiderült, hogy hogyan is alakul majd 2019 januárjától az RTL klub műsorrendje. Több érdekességre is bukkantunk, melyeket a TOVÁBB gombra kattintva részletesen is leírunk!

rtl_klub_black_logo.jpg

Azt már korábban tudtuk, hogy mivel is támadja le sokadszorra a TV2 az RTL-t januárban. Ez a két műsor a Tények után az Exatlon Hungary Palik Lászlóval, majd a Legyen Ön is Milliomos! Gundel-Takács Gáborral. Ma viszont kiderült, hogy hogyan is alakulnak majd az RTL klub estéi január 2-től.

Január 1-én a Híradó után a bevezető résszel indul az új magyar napi sorozat, a Drága Örökösök, amelynek bevezető része félórás, január 2-tól viszont nettó 55 perces lesz. Ezt követi majd a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest. Ezeket majd heti sorozatok, filmek követik, a Páratlan Páros csütörtökön, a Halálos fegyver szerdán tér vissza. Mindkét sorozatot kettesével vetíti majd az RTL klub.

Ha már új műsorok, és új időpontok, akkor mindenképpen érdemes megemlíteni a Reggelit, amely közel két év után új időpontba, 7:15-ről 6:00-ra kerül majd. Ezzel a műsor hétköznaponként 3 órán át, 9:00-ig lesz képernyőn. Mindeközben 6:20-kor Híradóval is készül a csatorna, amely a késő esti, RTL II-es adás ismétlése lesz. Az időponton kívül biztos lesz Kiss Ramóna ideiglenes távozása, aki gyermeke születése miatt mond egy időre búcsút a tévézésnek. Azt, hogy ezen kívül milyen változásokra lehet számítani, vagy azt, hogy a csatorna pótolja-e valakivel Rami kiesését, még nem tudni.

Visszatérő elem az RTL klubra a Dakar-rali, amelyet idén is a csatorna közvetít január 5-től minden késő este.

Ezek mellett érdemes kicsit körülnézni a kábelcsatornák között is, például az RTL Gold januártól a Szulejmán ismétlését adja majd minden hétköznap este. Így az eddig talkshow, és gameshow csatornáról 90%-ban eltűnnek a kvízműsorok, helyettük az Árva Angyal és a fent említett sorozat részei lesznek láthatók, dupla résszel.

Ez azt is jelenti, hogy eltűnik többek között a Legyen Ön is Milliomos!, melyre Kolosi Péter a csatorna indulása előtt azt mondta, hogy várhatóan minden rész itt lesz látható, mindössze 100 részt sikerült leadni Friderikusz Sándor és Vágó István vezényletével, a Fábry Sándor vezette 8 rész adásba sem került. Az új műsorrenddel egy külön cikkben még foglalkozunk. 

Fotó: RTL sajtóklub

Szólj hozzá

TV2 Barátok közt Reggeli RTL klub Legyen ön is milliomos Drága örökösök