2018. dec 11.

Ezt nézed karácsonykor az RTL-en

írta: ReklámInvázió
Ezt nézed karácsonykor az RTL-en

Ma végre kijött az RTL klub karácsonyi,és a két ünnep közti időszakra vonatkozó TV műsora.Hogy ebből mit vonhatunk le,tehát mit is nézünk idén az RTL klubon karácsonykor,az kiderül a TOVÁBB gombra kattintva!Izgalmakból nem lesz hiány!
disney-nap-december-23-an-az-rtl-klubon_image_a5d6fcbf29a98e1b840d87b464ad_16-9.png

Azt már kicsit korábban tudtuk, hogy idén december 22-én rendezik a Fókusz Plusz készül karácsonyi adománygyűjtő műsora, ami azért különleges, mert 2013 óta minden évben karácsony után volt megrendezve valamilyen formában a műsor, amit egyébként az RTL az Ökumenikus segélyszervezettel közösen rendez meg 2012 óta.A Fókusz plusz után szombaton a Némó nyomában, vasárnap már a Hiradó utántól a Szenilla nyomában lesz látható.

Vasárnap, december 23-án Mickey Egér nappal készül az RTL, délelőtt 10 órától a teljes első évadot leadja a csatorna,14:25-től pedig a Boldog születésnapot,Mickey egér! című amerikai show-műsort láthatjuk majd, melyben több világsztár is feltűnik,például Britney Spears, Alec Baldwin, Justin Timberlake és Dwayne Johnson mellett felvételről maga Walt Disney is latható lesz.

Szenteste délutánján a Dennis, a komisz lesz képernyőn ,este pedig közvetlenül a Híradó után, csakúgy mint tavaly, az Aranyhaj és a nagy gubanc című film lesz látható. Ezt követi majd a Neveletlen hercegnő Ann Hathaway főszereplésével. Ezután pedig a Banks úr megmentése kerül adásba.

Karácsony első napján,25-én egy újabb Disney-filmet vetít a Híradó után az RTL, mégpedig a Jégvarázst, amit tavaly a már fent említett Disney-nap egyik fő filmje volt.20:35-től a Jégvarázs kisfilmje, a Partiláz lesz látható. Este 20:45-től jön a Neveletlen Hercegnő 2. része.

Karácsony másnapján,26-án 18:50-től az Eliott, a sárkányt láthatják a nézők ,ezt pedig a Rossz anyák karácsonya c. film lesz látható.

A két ünnep közti időszakban nem lesz Fókusz ,a Híradó 18:00-ás kezdését csütörtökön az Apád-anyád idejöjjön!, pénteken pedig az Oroszlánkirály 3 c. film lesz látható. A két film után,27-én az Apácashow,28-án a Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrényt láthatják a nézők.

Szombat este jön a Fókusz Plusz idei utolsó adása, melyet az Oscar c. film követ, vasárnap este a Hiradó után a Maci Laci, majd a Kutyabajnok című filmet láthatják a nézők.

A szilveszterről nem rendelkezünk több információval, bár az eddigi RTL-es szilvesztereket elnézve filmekre számíthatunk, esetleg egy szilveszteri fókuszra, de azzal is inkább az a taktika, hogy "minnél előbb letudjuk, annál jobb", de lehet, hogy idén pont ezen a napon indulnak el a premier műsorok, jövő héten ilyenkor kiderülnek a részletek!

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Karácsony2018