2018. nov 17.

Minden, amit a TV2-es Legyen ön is milliomos!-ról tudni kell!

írta: ReklámInvázió
Minden, amit a TV2-es Legyen ön is milliomos!-ról tudni kell!

Szeptember végén derült ki,hogy 5 év szünet után visszatér a TV2 képernyőjén az RTL klub egyik legjobb műsora,a Legyen ön is milliomos!, melyet Gundel-Takács Gábor vezetésével láthatunk majd hamarosan. Nos, a műsorral kapcsolatban néhány információ napvilágot látott, melyeket a TOVÁBB gombra kattintva lehet elolvasni.

img.png

Nos,ugye azt már elég sokan tudják,hogy rövidesen visszatér a képernyőre a Legyen Ön is Milliomos!, melyet most Gundel-Takács Gábor vezetésével láthatunk majd.

Ezt ugye eddig mindenki tudja.A műsorról szóló fórumon rengetegen gondolkodtak azon, hogy vajon melyik szabály szerint lesz látható a kvízjáték. Több érv szól a "Felpörgetve", és a "Klasszikus" változat mellett, DE nemrég Gundel egy interjúban elmondta:

15 kérdés, 3 segítség, és 40 millió forint, tehát a szabályok nem változnak.

Ez az első, és egyben a legfontosabb információ, melynek mindenki örülhet, de van még egy nagyon fontos információ, ami nem valószínű, hogy sokakat befolyásol majd a műsor nézése közben, de én most szeretném ezt mindenkivel megosztani.

A haol.hu kedden egy olvasói levelet közölt, melyben egy sok kvízműsort megjárt úriember írja le tapasztalatait az új műsorba való jelentkezésével kapcsolatban.

A férfi 2001-ben játszott a műsorban még az  RTL klubon, és nyert is, 1 500 000 FT-ot. Nemrég pedig látta a TV2-es felhívást, majd jelentkezett, elég gyorsan visszahívták, ahol többször is kérdezték tőle, hogy valóban játszott-e anno az akkor még RTL-es műsorban. Ő válaszolt, hogy igen, majd a hang a telefon mögött közölte, hogy ebben az esetben köszönjük, ez kizáró tényező. Indokot nem kapott, pedig kérdezte, hogy miért. Ő csak játszani akar/akart. Őt ez nem érdekelte volna. 

Az utóbbi sorokra csak azt tudom mondani, hogy látszik, hogy a TV2 egy majdnem 18 évvel ezelőtt történt szereplés után ilyen könnyen nemet mond egy olyan játékosra, aki csak játszani akar.

Szólj hozzá

TV2 RTL klub Legyen ön is milliomos