2018. sze 24.

Újra lesz Legyen Ön is Milliomos!

írta: ReklámInvázió
Újra lesz Legyen Ön is Milliomos!

Bevallom, hogy nem hittem volna, hogy ezen, vagy bármely más blogon, vagy híroldalon megírhatom azt, hogy újra lesz Legyen ön is milliomos új részekkel. Illetve azt sem gondoltam, hogy pont a TV2 lesz az, ahol ezt a műsort újra láthatjuk.

img.png

Hát igen, ezt is megértük, hogy újra láthassunk egy olyan műsort, amit anyacsatornája már jogosan nem erőltetett 2013 óta. Nem hinném, hogy újra lehetne aratni egy olyan műsorral, ami közel 20 éve számított jónak a szuperközeli miatt. De a TV2 újra megpróbálja, nem Vágóval, nem Fábryval, de nem is Friderikusszal, hanem avval az emberel, aki műsorának egykoron nagyon sok gondot okozott a Milliomos, és ha valakinek nem lenne világos

Gundel-Takács Gáborra gondolok.

Ő lesz a régi-új műsor műsorvezetője,mely várhatóan még idén képernyője kerül majd képernyőre.A műsorhoz készült promóvideó alább megtekinthető:

A TV2 egyébként a sokadik egészpályás letámadását indítja az RTL klub ellen,október 8-tól minden hétköznap este valami régi,vagy új formátum kerül képernyője.

Hétfőn Ninja Warror 2018,és a film alapján készült a sorozat,az Elrabolva

Kedden:A Legbátrabb páros,melyet Tilla és Majka vezetnek,a műsorban szereplők névsora: Schobert Norbert és Rubint Réka, Keleti Andrea és Kovács ZoltánPalácsik Lilla és Visváder TamásPintér Tibor és Rubos FridaSingh Viki és Csepregi TamásNémeth Kristóf és Szikriszt ZitaSzabó Ádám és Tóth Andi.Ezután jön a Bogaras Szülők,mely a TV2 új sorozata lesz,a főbb szereplők Ónodi EszterCsákányi EszterMészáros Máté és Téby Zita lesznek.

Szerda és csütörtök:

Indul Ördög Nóra új műsora,a Mit tenne a Gyereked? című műsor,melyet már egyszer leírtam,hogy miről is fog szólni.Ezután jön Kasza Tibi,a Sztárok és Párok nevű új műsorával.

Péntek

Péntek este 7-kor indul a TV2 egyik legnagyobb dobása,a Csak Show és más semmi!A műsor szereplőinek névsora már régebben kiderült,most pedig a zsűriről is lerántották a leplet:Balázs Andi színésznő, Till Attilaifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója és Badár Tamás bűvész-humorista, YouTube-er lesznek.

Szombat

A TV2 nem viszi túlzásba a szombat estéket ,a MasterChef Junior kerül majd képernyőre, mely talán a hét leggyengébb produkciója lehet így elsőre. Utána Korhatáros szerelem 2.évad.

Vasárnap

Vasárnap este újra Sztárban Sztár,a versenyzők névsora:Hien, Odett, Sári Évi, Szőcs Reni, Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Burai Krisztián, Freddie, Gesztesi Károly, Kállay Saunders András, Pintér Tibor és Torres Dani.A zsűriben továbbra is Sthol András,Liptai Claudia,Majka,és Papp Szabi ülnek majd.A műsorvezető Tilla lesz.A show után jön az Aranyélet első évada.

Emellett hamarosan jön még a Séfek Séfe,és a Legyen Ön is Milliomos is hamarosan.

 

Szólj hozzá

TV2 RTL klub őszi szezon 2018 Legyen ön is milliomos