2018. aug 28.

Az első nap: RTL 24%, TV2 8%

írta: ReklámInvázió
Az első nap: RTL 24%, TV2 8%

A tegnap kezdődött őszi szezon talán minden eddiginél izgalmasabb lesz. Az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, mit is lehet majd nézni a TV2-n az RTL-es Nyerő páros ellen. Nos, megvannak az első esti számok, melyet először az index.hu írt meg. A TOVÁBB gombra kattintva pedig megtekinthetőek a számok.

lanyok.jpg

Ahogy azt már tegnap megírtam, a TV2 a tavasz legnagyobb durranásával(vagyis lopásával),a Piramissal és a MasterChef VIP-val kezdi az őszt. Az index hozta le elsőként, hogy a 18-49-es korosztályban, főműsoridőben az RTL-t 16,4%,míg a TV2-t mindössze 8,6 választotta.

Az írásból az is kiderül, hogy a verseny már a hírműsorok alatt eldőlt, 6 óra után a TV2-t teljesben 17,01% választotta, míg az RTL klubot 21,1% nézte az este 6-os sávban.

Ezután a verseny eldőlt az RTL javára. Teljesben 24,1% nézte a Nyerő Párosta Piramist pedig mindössze 8,3% választotta. A Piramisnak a Barátok közt ellen sem volt esélye,a napi sorozat 14,8%-ot hozott, míg a Piramis ennek a felére volt képes. A MasterChef VIP sem hozott túlságosan jó eredményeket, mindössze az utolsó 20 percben nézték többen a gasztrorealityt, mint a Dr. Csont ismétlését. 

Egy nap után nehéz levonni bármit is, egy hét múlva ilyenkor már okosabbak leszünk és ha akkor is hasonlóak lesznek a számok, akkor a TV2 elég nagy bajban lesz, és hirtelen bedől az a műsorstruktúra, amit ők gondosan készítettek elő. Talán nem emojikampánnyal kellett volna indítani a szezont, és akkor talán nem ilyenek lettek volna a számok.

Fotó: RTL Klub/ Rácz Tamás

Szólj hozzá

TV2 RTL klub Nyerő Páros A piramis