2017. nov 19.

Az év botránya alakulhat ki az RTL és a TV2 között

írta: ReklámInvázió
Az év botránya alakulhat ki az RTL és a TV2 között

Azt már lehet tudni, hogy az RTL készíti el A Fal nevű kvízjátékot Sebestyén Balázzsal, arra senki sem számított, hogy ekkora botrány alakulhat ki a műsor körül.

logo_full-1024x576-1024x576.jpg

Ugyanis tegnap este a Fókusz Pluszban Balázs bejelentette, hogy ma este, 18:45-től be is mutatják a műsort. Azért, mert mint az kiderült, villámtempóban a TV2 lenyúlta az egész műsort, ám ez a műsor csak abban különbözik majd a Faltól, hogy a neve Piramis lesz és Stohl András vezeti majd, aki a ValóVilág óta nem vezetett napi esti műsort.

A műsort már forgatják a comment:blog állítása szerint olyan játékosokkal, akiket az 50 milliós játszma, és az Áll az Alku műsorokból toboroztak össze, ám erről egy játékos sem tudott. Az RTL TV2 közeli forrásokból ezt tudta, ezért egy kis csapattal elindultak A Fal forgatására Milánóba (Európában ott van egyedül ilyen díszlet) hogy leforgassanak egy adást, amit majd ma este,18:45-től lehet majd látni.

A lopás ügyre reagált a TV2 is, azt írták, hogy ők nem piaci pletykákra alapozzák a műsorterveiket, és hogy az RTL is jó pár műsorát licensz nélkül vitte sikerre, pl: Csillag Születik, Szombat Esti Láz.

Hogy mi kerekedik ki ebből az ügyből, még nem lehet tudni, és azt, hogy végül ki marad talpon, kiderül 2018 januárjában.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

TV2 RTL klub A Fal A piramis