Szakítás és híradós furcsaságok - ez történt a héten

Egy hét elteltével jelentkezik ismét a heti hírösszefoglaló.20240629-124a2491-2.jpg

Szakított a Nyerő Páros sztárpárja

12 év együtt töltött év után szakított Jákli Mónika és Boráros Gábor, akiket leginkább a Nyerő Páros tavalyi évadából ismerhetnek a nézők - írta meg elsőként a BorsOnline.

Kapcsolatuk már a műsor idején sem volt felhőtlen, ennek ellenére idáig kitartottak egymás mellett. Most azonban úgy néz ki, a páros útjai végleg szétváltak. Egy kommentelő például azt írta, Gábort már korábban is egy másik nő társaságában látták. Mónika egyébként a héten az RTL Reggeli vendége is volt, ahol előbb hárította a kapcsolatukra vonatkozó kérdéseket, később viszont elmondta, neki legalább két óra kellene ahhoz, hogy kifejtse, mi történt valójában.

Szentpéteri Eszter rosszul lett élő adásban

A csütörtök reggeli Tények közben ment el a hangja Szentpéteri Eszternek, aki mindvégig hevenyészett módon olvasta a híreket, majd az adás végéhez közeledve köhögőrohamot kapott. A hírolvasót ezután lekeverték, de alig jött ki hang a torkán, az utolsó öt percben nagyon nehezen küzdött meg a szavakkal. Az alábbi videóban ez meg is nézhető.

Szellő István és Erős Antónia fricskája a Híradóban

A tegnap esti RTL Híradó végén szokatlan módon búcsúztak el a műsorvezetők. Szellő István ugyanis nyakkendőjét igazgatva köszönt el, Erős Antónia pedig megkérdezte tőle, miért csinálja. Erre Szellő jelezte, adás után elmondja neki, majd Erős szólt, hogy "sokat látott" híradósként megígérheti, ebből nem fog készülni híradós riport. Ezzel a Tények előző napi riportját figurázták ki, melyben Magyar Péter alsótájékát jellemezte a "sokat látott szakértő", Deák Dániel.

Kép, videók: RTL Magyarország, TV2 Csoport