Töklámpás helyett karácsonyfa - Kevin már októberben elűzi a betörőket

Rekordkorán, már október végén visszatér Kevin McCallister, ezúttal a Viasat3-on.rb4_viasat3.png

Valószínűleg sokak számára a karácsony elengedhetetlen részei a mézeskalács, a családi együttlét és a méltán népszerű Reszkessetek, betörők! filmek. Magyarországon utóbbinak különösen nagy hagyománya van, hiszen minden évben valamelyik TV csatorna műsorra tűzi a filmsorozat első három részét az ünnepek alatt. 2017 óta a TV2 rendelkezik a vetítési jogokkal, de korábban hosszú éveken át az RTL Klubon követhettük Kevin kalandjait, ahogy megvédi otthonát a betörőktől.

De mi a helyzet a többi résszel?

A Reszkessetek, betörők! 4. része 12 évvel az első film után, 2002-ben készült, ám ezúttal már nem a mozikban, hanem televíziós filmként mutatták be. Bár a karakterek nevei megmaradtak, a McCallister családot új színészek alakították. Pár hét múlva a Viasat 3 műsorán lesz látható ez a rész, október 25-én, késő este 23:25-kor, az ismétlés pedig másnap, 14:50-kor lesz.

A filmsorozat következő része, a Reszkessetek, betörők! 5. - Testvérek akcióban még kevesebb szálon kapcsolódik az eredeti történethez, hiszen ebben már egy új család, a Baxter család áll a középpontban. Akik már októberben karácsonyi hangulatba kerülnének, azok október 26-án 16:50-kor megnézhetik a filmet, vagy másnap, 14:25-kor az ismétlést.

Végül 2021-ben újabb folytatással bővült a már igencsak elnyújtott filmsorozat, Reszkessetek, betörők! – Otthon, édes otthon címmel. Az amerikai bemutató 2021. november 12-én volt a Disney+-on, ám az előző részekhez hasonlóan ez is főként negatív kritikákat kapott. Bár úgy tudjuk a Viasat 3 egyelőre nem tűzi műsorra ezt a részt, várhatóan idén karácsonykor ismét látható lesz a Disney csatornán.

Ezen kívül október folyamán a Viasat3 több Fox (Disney) által forgalmazott filmet is lead, köztük olyanokat, mint a Simpson család - A film és az Amerikai taxi.

Fotó: Disney+
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.