Már szeptember 16-án elindul a Fort Boyard az RTL-en

Ez azt jelenti, hogy két hét után máris átalakul a csatorna hétköznap esti műsorrendje.img_5297.jpg

Szeptember 16-án, vagyis nem egészen két hét múlva indul a Fort Boyard című reality az RTL-en - írja keddi közleményében a csatorna.

A tévétársaság közlése szerint a játékosok az erődben berendezett “vidámparkban” logikai, ügyességi, erőnléti és egyéb extrém játékokban küzdenek meg egymással, nem mindennapi körülmények között.

Az idei évadban celebek játszanak majd, az első héten a Zöld csapatban: Dobos Evelin, Janicsák Veca, Kocsis Tibor, Varga Ádám; a Kék csapatban: Bódi Sylvi, Németh Kristóf, Frohner Fecó és Noé Viktor küzdenek meg egymással a csapatokhoz pedig később még csatlakozik Balázs Merci és Vásáry André.

A hírességek csapatokban versenyeznek, de a játékot csak egy ember nyerheti meg a hét végén, ezért a játékosok folyamatosan esnek ki. A hét utolsó napján pedig egyéni küzdelemmé alakul a verseny és a végén egy híresség nyeri meg az öt nap alatt összegyűjtött összeget, amit jótékony célra ajánl fel.

Istenes Bence a Fort Boyard – Az erőd műsorvezetője koordinálja majd a feladatokban a hírességeket, mellette pedig Janklovics Péter lesz, aki az erőd kincsének védelmezőjeként próbálja nehezíteni a játékosok dolgát.

A műsor indítása egyben azt is jelenti, hogy nem egészen két hét múlva átalakulnak az RTL hétköznap estéi. De hogy a Fort Boyard a Kalandra fal vagy a Kabát FC helyére kerül-e, még hivatalosan nem tudni.  

A Fort Boyard egyébként nem ismeretlen a nézők számára, 2000-ben a TV2-n már látható volt a műsor. Akkor a házigazda Vízy András és Demcsák Zsuzsa voltak, az erőd admirálisának szerepét pedig Bárdy György töltötte be. Aki esetleg nem emlékezne a műsorra, annak itt egy korábbi epizód:

Fotó: RTL Sajtóklub
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.