Dömsödi Gábor az ATV-hez igazolt

Közel 15 év után tér vissza a televíziózáshoz.atv_logo_2018.png

Dömsödi Gábor, egykori televíziós szeptember 2-ától az ATV Fórum című betelefonálós műsorban várja a nézők hívásait - adta hírül a Blikk.

Dömsödi korábban azt nyilatkozta, hogy nem vágyik vissza a tévés világba, azonban hasonló műsort még nem volt lehetősége vezetni, így szívesen kipróbálja magát ebben a szerepben. Úgy fogalmazott, "valóban nem vágytam vissza a tévébe, nem is számoltam már vele. Ugyanakkor ilyet még nem csináltam, és hajtott a kalandvágy, ami még mindig megvan bennem. Speciális élő műsor, ahol megosztják a gondolataikat a világgal az emberek. A saját gondolataimra már kevésbé vagyok kíváncsi, de itt mások lesznek, és ez érdekel."

A műsorvezető az ATV-s munkája mellett a YouTube-on is látható, ahol közéleti, politikai témákban fejti ki véleményét, illetve ősztől településvezetőként is tevékenykedik, vagyis lesz elfoglaltsága a Fórum műsorvezetése mellett. A Media1 információi szerint Dömsödi a hamarosan szintén visszatérő Somos András váltótársa lesz. A legendás tévéssel (aki korában évekig vezette a csatornán Hajdú Péterrel a NévshowR című show-t) októberig esténként találkozhatnak a nézők, megbízatása csak átmeneti időre szól.

Fotó: ATV
Kövess minket Facebookon is, ahol további extra tartalmakat találsz.