2023. ápr 18.

Miller Dávid lesz az Éden hotel műsorvezetője

írta: FoA
Miller Dávid lesz az Éden hotel műsorvezetője

Nyolc év kihagyás után ezúttal az RTL+-on, az RTL streaming platformján tér vissza az Éden hotel című reality - írtuk néhány héttel ezelőtt. Most kiderült, indul a forgatás, sőt, a csatorna azt is felfedte, ki vezeti majd a párkereső műsort. Részletek alább.eden_hotel.jpg

Miller Dávid utazik majd Mexikóba azokkal a kiválasztott lányokkal és fiúkkal együtt, akik közül valaki 20 milliót nyer - jelentette be a csatorna a kedd esti Fókuszban. Kiderült az is, hogy a forgatások két hónapon keresztül zajlanak majd a Csendes-óceán partján.

"Nagyon izgatott vagyok, ilyen kalandban még nem volt részem. Egyrészt ez egy újabb kihívás, megint meg tudom mutatni egy másik oldalamat, másrészt nagyon szeretem ezt a formátumot” – mondta Miller Dávid.

Az Éden Hotel eddig három évadot élt meg. Az első kettőt 2011-ben és 12-ben még a Viasat3-on láthatták a nézők Horváth Éva vezetésével. A harmadik etap azonban már a TV2-n volt látható, Berki Krisztián vezetésével. Akkor úgy tűnt, az Éden hotel a gyenge nézettség miatt sehol nem folytatódik, 2023 elején azonban az RTL bejelentette, az RTL+-on, élhetően még idén új évaddal jelentkezik az egzotikus párkereső.

Fotó: RTL

Szólj hozzá

RTL Éden Hotel RTL+ Miller Dávid