2023. már 08.

Újabb TV2-es kábel kaphat új nevet

írta: FoA
Újabb TV2-es kábel kaphat új nevet

Folytatódik a TV2 "ámokfutása". Az utóbbi időben szinte folyamatosan érkeznek a hírek a rekordszámű, tizennégy (!!) kábelcsatornát felölelő portfólió átalakításáról. Legutóbb arról, hogy a Spíler-csatornák TV2 Sport néven folytatják működésüket, még idén. Néhány napja egy újabb csatorna nevéről hullott le a lepel, amit értelmezni nem nagyon tudunk, pláne, ha egyáltalán van mit.
csempe_15_1674057793.jpg

Az új, néhány napja levédetett név - tessék jó erősen kapaszkodni:

TVB2.

Amit egyelőre még nem nagyon tudunk hova tenni. Pláne ezzel a logóval:aa.pngTippjeink viszont vannak.

  • Ha a logóból indulunk ki (ami kísértetiesen hasonlít a TV2 2003 és 2008 között használt emblémájára), akkor elképzelhető, hogy egy vadiúj retrocsatorna érkezik, pl. a Jockey TV helyére
  • A "B" betű a névben utalhat arra is, hogy a SuperTV2 kap új nevet, és ez lesz a TV2 "B" csatornája.
  • Az is lehet, hogy a cégcsoport úgy döntött, mégsem valósítja meg a (Media1 tudósítása szerint) meglehetősen viccesen hangzó, TV2 Klub nevet, és ez lesz a FEM3 új neve. Pláne, hogy pár napja a TV2 Sajtóosztálya azt írta a lapnak, "jelenleg több forgatókönyvön is dolgozunk a FEM3 újrapozícionálásával kapcsolatban".
  • Vagy valami teljesen más, amire legmerészebb álmainkban sem mernénk gondolni.
tv2_hungary_2003.pngCsak szemléltetésnek, ilyen volt a TV2 2003 és 2008 között használt emblémája

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a fentebb idézett mondat elég gyanúsan sejteti, hogy a TV2 előbb cselekedett, mint gondolkodott volna a FEM3 új nevét (és koncepcióját) illetően. Persze, ez is csak egy kósza feltételezés, lehet, hogy ez sem így történt.)

Na de vissza a tényekhez.

Annyi biztos, hogy a TV2 Csoport nagyjából két hete (február 23-án) jegyeztette be a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál az új elnevezést, amiről azonban - legalábbis mi - semmi konkrétat nem tudunk. Mint ahogy azt is biztosan tudjuk, hogy nem ez lesz az egyetlen, még idén nevet váltó TV2-es csatorna. Ahogy arra már fent utaltunk, jön (?) a FEM3 helyére a TV2 Klub, a Spíler-csatornák helyére pedig a TV2 Sport. És persze a TVB2, amit még nem tudunk hova tenni.

Fotók: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 TVB2