2023. feb 21.

Az elejétől jön az Éjjel-Nappal Budapest az RTL KETTŐRE

írta: FoA
Az elejétől jön az Éjjel-Nappal Budapest az RTL KETTŐRE

Délután Konyhafőnök, este ÉNB

Úgy látszik, beigazolódni látszik korábbi teóriánk, miszerint márciustól a ValóVilág fináléja után nem lesz premier tartalom az RTL egyik legnagyobb kábelcsatornáján, az RTL KETTŐN. Az előbb említett reality ugyanis két héten belül eltűnik a csatornáról, helyére pedig ismétlések kerülnek majd - vettük észre a tvműsor.hu internetes műsorújságban.igy-keszul-az-ejjel-nappal-budapest-08241256.jpg

Ezek szerint március 6-tól, vagyis a VV kifutása után egyetlen percnyi saját gyártású tartalom sem lesz az RTL KETTŐN. Helyettük pedig jönnek az ismétlések, egész nap.

Olyanok, amik itt még nem voltak láthatók. Ilyen lesz például a Mestercukrász - Az édesszájú Konyhafőnök 2021-es első évada, ami hétköznap délutánonként (15:10) jön. Ezt pedig egy másik - szintén soha nem ismételt - reality, a klasszikus Konyhafőnök legelső, 2014-es évada követ (17:35).

Ezek után nem lesz nagy változás, este a megszámlálhatatlanul sokszor ismételt Showder Klub jön, dupla résszel (18:50, 19:55), amit a nagy durranás, (?) az Éjjel-Nappal Budapest követ (21:00, 22:00), de nem új részekkel.

Ennek az ismétlése (ami az első résztől indul) egyébként annak tükrében, hogy semmiféle mozgást nem látni az RTL KETTŐ háza táján (már ami a premier műsorokat illeti) nem is tűnik annyira rossz ötletnek. Pláne úgy, hogy egy másik RTL-es kábelen, az RTL GOLDON meglehetősen jól muzsikál a Barátok közt ismétlése. Ide pedig minden bizonnyal elkél a nézett produkció.

A Való Világ sem a régi

Az idén már tizenegyedik alkalommal jelentkező valóságshow ugyanis az elmúlt hónapokban nem hozott túlságosan jó számokat. A legfrissebb nézettségi adatok (február 6-12.) szerint a műsor 48 ezer embert érdekelt a 18-49-es korcsoportban, ami 5,4%-os SHR-nek felel meg, ami nem túl jó nézettség a realitytől.

Hogy mi lesz így a ValóVilággal, még kérdés. Mint ahogy az is, átmenetileg rendezkedik-e be az RTL KETTŐ az ÉNB ismétlésére, vagy esetleg hosszú évekig láthatjuk majd Lali, Joe, Gábor és a többiek kalandjait, újra...

(Zárójelben hozzátenném, hogy hamarosan lesz premier az RTL KETTŐN a Showder Klub révén, de az, hogy ezen kívül lesz-e még valami, nem tudni.)

Fotók: RTL Magyarország

Szólj hozzá

RTL Éjjel-Nappal Budapest Konyhafőnök RTL Kettő