2023. feb 08.

Az RTL visszahozza az Éden Hotelt

írta: FoA
Az RTL visszahozza az Éden Hotelt

Az RTL már keresi a közkedvelt valóságshow legújabb évadának játékosait, akik hamarosan harcba szállhatnak a 20 millió forintos nyereményért a Csendes-óceán partján, egzotikus környezetben fekvő Éden Hotelben.

eden_hotel.jpg

A magyarországi nézők számára is ismerős Éden Hotel nem egy megszokott reality, hanem egy izgalmas stratégiai játék, amelyben a szabály egyszerűnek tűnik: a játékosok feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak, mert aki egyedül marad, kiesik a 20 millió forintos fődíjért zajló versengésből. Azonban senki sem érezheti magát biztonságban, mert a játék során újabb vendégek érkeznek, akik szintén párra szeretnének lelni, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy játékban maradhassanak.

Az egzotikus környezetben található Éden Hotelben rendkívüli szerepet kap a taktika, a szövetség és a bizalom. A fordulatos játékban senki sincs biztonságban. A játékosok sorsát a luxushotelben történtek, a szövetségek és a konfliktusok alakítják, és az Éden Hotel lakói akár nem várt következményekkel is számolhatnak döntéseik során.

Az RTL+ streaming platformra érkező Éden Hotel – amely a Mentorn Media formátuma, forgalmazója a Passion Distribution – számos országban, köztük Magyarországon is kiemelkedő népszerűségre tett szert. Az Éden Hotel legújabb évadát a Paprika Studios gyártja, a stáb garancia a minőségre és a színvonalas szórakoztatásra. Az RTL már keresi a szereplőket a csodálatos mexikói helyszínen forgó reality-hez. - tudatta szerda délelőtt közleményében a csatorna.

Az RTL így már a második olyan, korábban a TV2-n látható nagyszabású formátumot hozza vissza, amit a konkurens egy évad után kaszált. Múlt héten derült ki, hogy az Éden Hotel mellett visszatér a The Voice is, melynek jogait a Media1 szerint a csatorna versenytárgyaláson nyert el.

Szólj hozzá

RTL Éden Hotel RTL+