2023. feb 02.

TV2Sport lesz a Spíler-csatornák új neve

írta: ReklámInvázió
TV2Sport lesz a Spíler-csatornák új neve

2023-ban folytatódik a TV2 kábelcsatoráninak átnevezése. Még októberben derült ki a Big Picture nevezetű tévés konferencián, hogy a társaság legrégebbi kábelcsatornája, a Fem3 TV2 klub néven folytatja idén, most pedig úgy tűnik, újabb kábelek - pontosabban a Spílerek - kapnak új, TV2-es nevet.

spiler1.jpg

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának adatbázisából elérhető adatok szerint ugyanis a Spíler1 a TV2Sport, a Spíler2 a TV2Sport+, míg a TV2Play Premium keretében elérhető Spíler Extra a TV2SportMax nevet veszi fel, valószínűleg még idén - vette észre a ReklámInvázió.

Az adatbázisból az is kiderült, hogy a neveket már december közepén levédette a csatorna. Ezekhez idén január közepén csatoltak logót, melyek alább megtekinthetők.

aa_2.jpg

aa_1.jpg

aa.jpg

A FEM3 is nevet vált

Ahogy arról már fentebb írtunk, még októberben, a Big Picture nevezetű tévés konferencián Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója jelentette be, hogy a 2010-ben indult Fem3 idén megszűnik. Helyette pedig indul a TV2Klub, erről azonban még semmit sem lehet tudni.

Az viszont biztos, hogy a felsorolt csatornákkal együtt hétre növekszik azon kábelek száma, amik már felvették a TV2 nevet. A sor azonban még nem ért véget, úgy tudjuk, az elkövetkezendő időszakban újabb csatornákat nevezhetnek át.

Fotók: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 FEM3 TV2Sport SpílerTV TV2Klub