2023. jan 26.

18 év után visszatér a Sztárbox az RTL-re

írta: FoA
18 év után visszatér a Sztárbox az RTL-re

Sztárokkal telik meg a ring az RTL nagy sikerű műsorában. A Sztárbox idén ősszel kerül majd a képernyőre, szakmai supervisora pedig Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok lesz. - adta hírül az RTL.hu

vlcsnap-2023-01-22-19h16m03s044.png

Bokszkesztyűt és fogvédőt húznak a hírességek, hogy összecsapjanak ősszel a Sztárbox ringjében. Az eddig sugárzott két Sztárbox is hatalmas siker volt, mind a résztvevők, mind a nézők körében. Rengetegen szurkolták végig többek között Fresh Andi és Niki Belucci, VV Leo és VV Frenki, Kozsó és Bebe, Majka és Dopeman, vagy éppen Rékasi Károly és Ganxsta Zolee mérkőzését.  

Ahogy az előző két Sztárbox esetében, most is Kovács Kokó István segíti a sztárok felkészülését az esemény szakmai supervisoraként, hogy a lehető legjobb formájukban lépjenek a ringbe. A szakember jelenleg külföldön él, de a Sztárbox kedvéért örömmel vállalta a felkérést.

Hogy kik lesznek azok a sztárok, akik összecsapják kesztyűiket a Sztárboxban, és hogy kik vezetik a műsort, arról hamarosan hírt adunk.  - áll az RTL csütörtökön kiadott közleményében.

A Sztárboxról néhány nappal ezelőtt mi is írtunk, ezen írásunk ide kattintva olvasható el.

Fotó: RTL

Szólj hozzá

RTL Sztárbox