2023. jan 19.

Hazatalálsz, Sztárban Sztár!, Zsákbamacska - Ezeket nézzük télen és tavasszal a TV2-n

írta: Kólinger Zsombor
Hazatalálsz, Sztárban Sztár!, Zsákbamacska - Ezeket nézzük télen és tavasszal a TV2-n

Néhány nappal ezelőtt megnéztük, milyen műsorokat is láthatunk az idei év első felében az RTL-en. Sorozatunk második részében most azt szemlézzük, a másik nagy kertévé, a TV2 mivel szórakoztatja nézőit az Exatlon helyett 2023 tavaszán. A kínálatról a TOVÁBB után lehet bővebben olvasni.tv2logo.jpg

Újra lesz napi sorozat

Kezdésképp jöjjön a csatorna egyik nagy durranása.

Még tavaly ősszel derült ki, hogy a TV2 Hazatalálsz címmel vadiúj napi sorozatot készít. Néhány hete pedig már az is kiderült, hogy a széria január 23-ától minden hétköznap 21:05-ös kezdettel lesz látható. A sorozat a Mi kis falunk ismétlésével azonos idősávban kerül képernyőre, ami jó próba is neki, hogy egy újonnan induló szériát választanak-e többen vagy egy több éves, közkedvelt ismétlést.

tv2-hazatalalsz.jpg

Ezentúl február 19-től minden vasárnap este jelentkezik a Sztárban Sztár is, megújult zsűrivel. A műsor valószínűleg (vagyis egy darabig) együtt fut a Cápák közöttel, ami szintén egy érdekes nézettségi versenyt eredményezhet. 

Ezeken felül - bár itt konkrét időpontról még nem tudunk - 4 év után ismét jelentkezik az Áll az Alku!, ráadásul Gundel-Takács Gábor vezetésével. A műsor felújított és némileg újragondolt változata 2017 és 2019 között összesen három évadot élt meg, az új verzióból így ez lesz a negyedik felvonás. Arról viszont, hogy pontosan mikortól is láthatjuk a szériát, még nem tudjuk, bár elég beszédes, hogy még a jelentkezést sem indította el a TV2.

allazalku2017.png

Ennél viszont már sokkal valószínűbb, hogy tavasszal lesz a látható a közel 30 év után feltámasztott Zsákbamacska, Pápai Joci és Majka vezetésével. Erről a műsorról is egy ideje már tudni lehet, Majka Instagram-posztja szerint a forgatások is megkezdődtek, így aztán úgy gondoljuk, tavasszal szinte biztosan láthatjuk az új verziót.

Szintén tavaszra várható a Pepe második évadának képernyőre kerülése is. Bár a forgatásokkal már valószínűleg végzett a stáb, arról még túl sok információval nem rendelkezünk. Ez alól talán csak az a bejelentés számít kivételnek, miszerint a második évadban nem a spanyol, hanem a magyar forgatókönyvet követik majd.

web_cover.jpg

Ezen kívül érhetnek minket még meglepetések a TV2-n. Korábban szintén bejelentésre került a 4N4LN - A családi játszma című, korábbi RTL-es vetélkedő folytatása is, Stohl Andrással, valamint az is, hogy újra lesz Drágám, add az életed! is, ám utóbbiról semmit sem lehet még tudni.

Hamarosan azt is megnézzük, a kisebb kábelcsatornákon milyen műsorokat láthatunk majd, érdemes lesz akkor is velünk tartani.

Fotók: TV2 Csoport

Szólj hozzá

2023 TV2 Pepe Sztárban sztár Zsákbamacska 4N4LN Drágám add az életed! Áll az Alku Hazatalálsz