2022. dec 16.

Január 7-én indul az RTL új sorozata, a Gólkirályság

írta: ReklámInvázió
Január 7-én indul az RTL új sorozata, a Gólkirályság

A Gólkirályság című heti sorozatban, Lovas Rozi főszereplésével egy nagyközség focicsapatának életébe kapunk bepillantást, akitől mindenki csodát vár, persze mindenki a saját érdekeit szem előtt tartva.
rtl_gks_digitkieg_hirlevel_fejleckep_1920x1080.jpg

Az RTL sikersorozatának, A mi kis falunk alkotóinak vadonatúj sorozata Gólkirályság címmel január 7-én 20 órától érkezik az RTL-re

A sorozat egy focicsapat bajnoki szezonjának végét mutatja be, ahol mindenkinek be kell bizonyítani, hogy alkalmas arra, amit várnak tőle, hogy a klub érdekeit mindennél előrébb helyezi és hogy a focival tényleg a mennybe... azaz a gólkirályságba lehet jutni. A csemberiek harca minden fronton zajlik, az ellenfelekkel, magukkal, a csapat körüli haszonlesőkkel és a szponzorokkal, meg a helyi fontos emberekkel.

Csembernek, ennek a kedves, de különösképpen nem jelentős nagyközségnek az életét két nagy várakozás határozza meg. Az egyik, hogy nagyközségből végre várossá váljanak, a másik pedig még az elsőnél is kétségesebb, hogy a helyi focicsapat, a Csember FC feljebb jusson a másodosztályból és NB1-es csapat legyen. Ám egyszer csak úgy tűnik, hogy a csemberiekre rámosolyog a szerencse, és a futballcsapatuknak matematikai esélye lesz arra, hogy feljusson az első osztályba. A hirtelen jött lehetőség azonban veszélybe került, ám a csemberi leleményeség határtalan és gyorsan rájönnek, hogy a szezon vége előtt hogyan szerezhetnek a csapatuknak egy titkos csodafegyvert. A titkos csodafegyver aztán jön, lát – és mindenkit meglep.



Főbb szereplők: Szabó Tóni (Lovas Rozi), Géza (Hevér Gábor), Csabi (Sarkadi Kiss János), Laci (Schmied Zoltán), Norbi (Mészáros András), Vica (Sztarenki Dóra), Rita (Szinetár Dóra), Oletics (Mohácsi Norbert), Windberger (Márfi Márk), Lakatos (Kisari Zalán).

Gólkirályság január 7-től minden szombaton 20 órától az RTL-en.

Fotó és videó: RTL

Szólj hozzá

RTL Gólkirályság