2022. nov 02.

November 18-án ér véget az Éjjel-Nappal Budapest

írta: FoA
November 18-án ér véget az Éjjel-Nappal Budapest

Ahogy azt korábban megírtuk, kilenc év után véget ér az Éjjel-Nappal Budapest című realitysorozat, ami az utóbbi közel négy évben már az RTL II-n volt látható. Most pedig kiderült, november 18-án lesz az utolsó rész - derült ki az aktuális TV műsorból.

_01.jpg

A budapesti fiatalok életét bemutató széria utolsó epizódja, a 2405. rész két hét múlva pénteken, 21:30-kor kezdődik, melyben minden, eddig nyitott kérdésre választ kapnak a nézők.

"Ugyan Roland becsület szavát adta Márknak, hogy távol tartja magát Petrától, nem tudja a lányt kiverni a fejéből. Napközben többször is közel kerülnek egymáshoz, így Roland erőnek erejével igyekszik tartani magát fogadalmához, bár világos számára, hogy a feladat emberpróbáló. Mivel Márk az edzés során is kijelenti, hogy harcolni fog Petráért, Roland kénytelen végérvényes döntést hozni a haverjáért.
Joe összekap Gáborral, amikor az megtudja, hogy Joe tényleg adott pénzt a csajának. Szofi és Lali próbálja békíteni a feleket, és Szofi ráparancsol Gáborra, hogy örüljön annak, hogy Joe végre újra önmaga. Gábor belátóan elfogadja a helyzetet, kibékülnek Joe-val. Joe azt érzi, a barátai mellett mindig biztonságban van és végre a szerelem is újra jelen van az életében."
- áll az utolsó rész előzetesében.

Nagy változások jönnek

A sorozat végeztével állandó műsor nélkül marad az RTL II, amely két nappal később, november 20-án meg is újul. Ahogy azt korábban megírtuk, a műsor helyére a Való Világ 11. évada érkezik majd Nádai Anikó és Puskás Peti vezetésével, mellyel új arculatot és nevet is kap a csatorna, amit ezek után RTL KETTŐ néven lehet majd keresni.

Az, hogy az Éjjel-Nappal Budapest helyére érkezik-e valamilyen új tartalom még a csatorna főműsoridejébe a Való Világon kívül, még nem tudni.

Fotó: RTL Sajtóklub

Szólj hozzá

RTL II Éjjel-Nappal Budapest