2022. okt 05.

Ördög Nóra és Stohl András is visszatér az RTL-re

írta: FoA
Ördög Nóra és Stohl András is visszatér az RTL-re

Mint ismeretes, idén októberben mind az RTL, mind a TV2 fennállásának huszonötödik évfordulóját ünnepli, melynek keretében a TV2 több, korábban sikeres műsorát is újra képernyőre tűzött, ami mellett idén ősszel egy különleges, visszatekintő showt is sugárzott. Persze az RTL is több meglepetéssel készül, többek között öt év után október 17-én visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen!, és készül egy különleges visszatekintő műsor, ami RTL Sztori néven fut majd. Ennek részleteiről hullott ma le a lepel, melyről a TOVÁBB után lehet többet olvasni.

rtl-logo-2022.jpg

Október 23-án este a Celeb vagyok, ments ki innen! után, 20:30 perctől indul az RTL Sztori című visszatekintő showműsor. Az elmúlt 25 évet a csatorna egy két részes, exkluzív sorozatban, igazi tévés legendákkal dolgozza fel, melyben jelenlegi és egykori képernyős sztárok avatják be a nézőket régi kulisszatitkokba, de betekintést nyerhetnek legújabb történelmünk mögé is. 

_dsc4942lq.PNG

A különleges adásokban együtt nosztalgiázhatunk többek között Erős Antóniával, Szellő Istvánnal, Barabás Évivel, Sebestyén Balázzsal, Istenes Bencével, Liluval, Friderikusz Sándorral, korábbi képernyőseinkkel, például Batiz Andrással, Ördög Nórával, Stohl Andrással, Jáksó Lászlóval, Erdélyi Mónikával, Kovács „Kokó” Istvánnal, legendás sorozataink emblematikus szereplőivel, mint például Fodor Zsókával, Csuja Imrével, Gálvölgyi Jánossal vagy akár Németh Kristóffal, de újra felidézhetünk közös emlékeket az X-Faktor egykori és jelenlegi mentoraival, A Konyhafőnök zsűrijével, Gáspár Győzikével és családjával is.

_dsc5612lq.PNG

A műsor két részből áll, melyek 90 percesek lesznek, amik tehát október 23-án és 30-án lesznek láthatók a hamarosan megújuló RTL-en.

Fotók: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Stohl András Ördög Nóra RTL RTL klub RTL Sztori