2022. jún 01.

Újra jön a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök

írta: ReklámInvázió
Újra jön a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök

Második évadával tér vissza az RTL klubra a tavalyi nyár egyik legnagyobb újdonsága, a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök. Az új évad is tartogat bőven meglepetéseket, amelyben újfent amatőr cukrászok kapnak majd lehetőséget, hogy megmutassák, mire képesek. További részletek a TOVÁBB gomb után, az RTL mai sajtóközleményében.
img_5146.JPG

Június 20-tól minden hétköznap este újra a Mestercukrászoké a főszerep az RTL Klubon. A gasztroreality házigazdája ezúttal is Liptai Claudia lesz.

A Mestercukrász (gyártó: Solaz Media) új évadában 24 játékos próbálja megolvasztani a szigorú zsűri szívét, de a fináléban ismét csak ketten küzdhetnek meg az ötmillió forintos fődíjért és a Mestercukrász címért.

A versenyzőket ezúttal is minden nap komoly szakmai kihívások várják, legyen szó égetett tésztáról, bonbon- vagy éppen fagyikészítésről, de feladat lesz egy közkedvelt koktél újragondolása is sütemény formájában. Az idő most is a játékosok ellen fog dolgozni: a közös sütések alkalmával a séfek továbbra is veszedelmes tempót diktálnak majd! Újdonságként csapatversenyek is nehezítik a játékot – sosem látott feszültséget teremtve ezzel a konyhában!

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját ezúttal is az előző évadban már megismert, háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Juhos József mestercukrász ezúttal sem fogja cukormázba burkolni a kritikát, és a versenyzőknek Enzsöl Balázs cukrászséfet sem lesz egyszerű tortalapra kenni.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

Liptai Claudia RTL klub Mestercukrász