2021. sze 10.

Indulnak a Life TV őszi műsorai, visszatér Friderikusz és az X-faktor az RTL-re - Ez történt a héten

írta: ReklámInvázió
Indulnak a Life TV őszi műsorai, visszatér Friderikusz és az X-faktor az RTL-re - Ez történt a héten

Elég tartalmas hét volt eddig ez a hét tévés szempontból, így hát ideje, hogy összeszedjük az eddigi legfontosabb híreket. Lesz szó Friderikusz Sándorról, az Apatigrisről, az X-faktorról, és a Dancing with the Stars új évadáról is a TOVÁBB gombra kattintva.

x-faktor-logo-2019.jpg

A hét talán legnagyobb híre az X-faktor tizedik évadának bejelentése volt. Kiderült ugyanis, hogy Miller Dávid vezetésével október 9-től indul a tehetségkutató jubileumi évada, melyre a mentorcsapat is változik, Gáspár Laci, ByeAlex, valamint Puskás Peti mellé idén női mentorként Csobot Adél érkezik majd. Az új évad szombat esténként lesz látható az RTL klubon, de az évad indulása előtt két extra, best of részt is lead a csatorna „Az X-Faktor sztori” címmel, amelyben azt ígérik, a show eddigi összes mentora (Geszti Péter, Nagy Feró, Malek Miklós, Keresztes Ildikó, Alföldi Róbert, Szikora Róbert, Tóth Gabi, Little G, Gáspár Laci, ByeAlex, Puskás Peti, Radics Gigi, Dallos Bogi, Csobot Adél) is felidézi majd a tíz évad legszebb, legjobb, illetve legviccesebb pillanatait. 

Az X-faktor sztori szeptember 25-én, szombat este 21:10-től indul az RTL klubon, amely két részen keresztül vezeti fel az új évad, amely október 9-én indul majd.

Egy ideig biztosan a sztorizós műsor ellenfele a Dancing with the Stars - Mindenki táncol lesz majd, amely szintén szeptember 25-én indul majd a TV2-n Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezetésével. Az új évad szereplőgárdájáról itt írtunk korábban, de nemcsak a szereplők lesznek újak, a zsűriben is lesz változás. Idén ugyanis nem ítészkedik majd a Gabriella Spanicnak tavaly erős megjegyzést tévő Schiffer Miklós, aki helyett idén Bereczki Zoltán ül majd Molnár Andi, Ördög Nóra, és Kováts Gergely Csanád mellett.

241124950_388699682933627_2061108951594175541_n.jpg

A táncos show új évada tehát szeptember 25-én, este 20 órakor indul a TV2-n, és amely egyébként szinte egy időben fejeződik majd be Az X-faktor sztorival.

A Media1 tegnap írt róla először, hogy amellett, hogy Friderikusz Sándor néhány hónapja már youtuberként tevékenykedik, nem hagy fel a tévézéssel, ugyanis harmadik évadával folytatódik még idén az RTL klubon az Életünk Története című időutazós műsor, melyben sztárpárokat, testvérpárokat repítenek profi maszkmesterek segítségével a jövőbe, 20-25, illetve 40-45 évvel későbbre. Fridi műsorának nézettsége nem volt a legkielégítőbb, ennek ellenére az RTL bejelentette, hogy a tévés csúcsszezonban, vagyis még ősszel képernyőre kerül az Életünk Története harmadik évada.

Szintén a Media1 számolt be róla elsőként, hogy már készül a 2020-ban nagy sikerrel bemutatkozó Mellékhatás második, illetve a tavalyi bemutatkozása óta  már két évadon túl lévő Apatigris című vígjátéksorozat harmadik évada, amelyek valószínűleg majd jövőre érkezhetnek az RTL klubra.
A két sorozat egyébként azért is van különleges helyzetben, mert ezek - ellenben a Tanárral, a Mi kis falunkkal, és a Drága Örökösökkel - saját fejlesztésű sorozatok, így talán még nagyobb sikernek tekinthető, hogy készül belőlük folytatás.

A tavalyi, augusztus végi indítással ellenben idén lényegesen később indítja az őszi szezont a Life TV. Első induló műsoruk a Van Életünk lesz, amely szeptember 27-én, este 7 órakor indul majd. Új műsoraikra sem kell már nagyon sokat várni, október 3-án, vasárnap este 20 óra 50 perctől indul az Activity Ábel Antia vezetésével, melynek leírása szerint "a legendás vetélkedő Ábel Anitával és a hazai hírességek legjavával visszatér, házibuli hangulatban és új szórakoztató elemekkel!". 21 óra 50-től pedig indul az ősz egyik legjobban várt visszatérő műsora, a Frizbi, melynek továbbra is Hajdú Péter lesz a műsorvezetője, és amely egyébként 23 óra 20 percig lesz majd képernyőn.
Az viszont még nem derült ki, hogy mikor érkezik majd az Összezárva új évada, amelyben biztosan vendég lesz majd Dömsödi Gábor, legalábbis ebből a videóból ez derül ki.

Indul Jakupcsek Gabriella még tavasszal bejelentett, új műsora is az ATV-n. A Jakupcsek Night címet viselő takshow a tervek szerint először szeptember 25-én, szombat este jelentkezik majd az ATV-n 20 óra 25 és 21 óra 50 között.
A műsor leírása szerint az új műsorban m
egdöbbentő sikerekkel vagy váratlan kudarcokkal tarkított egyéni sorsok és családi történetek lesznek láthatóak közismert vendégekkel és civil szereplőkkel.

Fotók: RTL Magyarország, TV2 Csoport/Dancing with the Stars Facebbok,
Life TV és ATV műsorának forrása: TV Mustra

Szólj hozzá

Stohl András ATV TV2 Friderikusz Sándor X-faktor RTL klub Dancing with the Stars Mellékhatás Miller Dávid Life TV Lékai-Kiss Ramóna Apatigris Életünk története