2021. aug 17.

Dupla epizódokkal jön A mi kis falunk 6.évada!

írta: PéSza2
Dupla epizódokkal jön A mi kis falunk 6.évada!

Már nem kell sokat várni, hogy visszatérjen A Mi kis falunk vadiúj epzódokkal, ugyanis szeptember 4-tól az RTL a szokásos szombat esti 8-as sávjában elhozza a népes rajongói csapatnak az új részeket, ráadásul ezúttal dupla résszekkel. Ezzel a szombat estéken is igen izgalmas csata lesz a két csatorna között, hisz szintén ekkor indul a Sztárban sztár leszek! 2. évada is. Részletek a csatorna mai, friss közleményéből, ahol újabb részletek derülnek ki!

image.jpg

Az RTL Klub nagysikerű sorozatának hatodik évada (gyártó:ContentLAB&Factory) szeptember 4-én 20 órától dupla epizóddal kezdődik az RTL Klubon, az RTL Most+ platformon pedig szeptember 4-én a televíziós premiert megelőzően már reggeltől, egész nap elérhető az első két epizód.
Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és izgalmakban gazdag vidám élete ismét önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első epizódban Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitől, amihez a Papnak is lesz egy-két szava, Stoki pedig emberrablás miatt kezd nyomozásba. A folytatásban Nelli végre bemutatja Zsoltot az apjának, Erika hazaérkezik a kórházból az ikrekkel, Gyuri pedig bónuszként megkapja a nyakába Erika szüleit is. A közmunkások konkurenciát kapnak, A Doktor edzőterembe viszi a Polgármestert, Saci pedig visszatér a faluba. A kérdés már csak az, sikerült-e Lacival közelebb kerülniük egymáshoz.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

RTL klub A mi kis falunk