2021. jún 23.

Véget ér a Jóban Rosszban

írta: FoA
Véget ér a Jóban Rosszban

16 év után befejeződik a Jóban Rosszban. A stáb július végéig forgat, a nézők azonban még több hónapig láthatják a képernyőn a Csillagkút lakóinak mindennapjairól szóló sorozatot.

joban_rosszban_uj_idopont2.jpg

Befejeződik a TV2 Csoport leghosszabb napi sorozata. A Jóban Rosszban 2005 januárjában debütált a TV2 képernyőjén. A nézők hamar megszerették Csillagkút lakóit, akiknek fordulatos magánéletét hosszú éveken keresztül százezrek követték naponta. A Jóban Rosszban 2016 augusztusában a SuperTV2-re költözött. A sorozat itt is népszerű maradt és még a 2016-os évben jelentősen hozzájárult a SuperTV2 nézettségének növeléséhez. A tévénézési szokások sokat változtak az elmúlt öt évben, azonban a Jóban Rosszban 2021. első öt hónapjában is a SuperTV2 egyik zászlóshajója volt. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a hétköznap 13:10-kor adásba kerülő premier epizódok 7,8%-os átlag közönségarányt értek el január 1-május 31. között. Ebben az idősávban a SuperTV2 volt a legnézettebb csatorna a 18-59 évesek esetében.

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk. – indokolta a döntést Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója. 

A TV2 Csoport köszönetet mond a sorozat szereplőinek, készítőinek, és büszke rá, hogy a Jóban Rosszban több mint másfél évtizeden keresztül a cégcsoport emblematikus műsora volt. - áll a TV2 Csoport mai sajtóközleményében.

A Jóban Rosszban 2005. január 23-án indult a TV2-n, célja pedig egyértelműen az volt, hogy a konkurens RTL-en futó Barátok közt nézettségét gyengítse. A Csillagkút életét bemutató sorozat a kétezres években élte fénykorát, 2016-ban pedig nézettsége annyira legyengült, hogy kénytelenek voltak kizárólag a SuperTV2-re száműzni a sorozatot.

A Jóban Rosszban elmúlt 16 éve alatt olyan neves színészek is szerepet kaptak a műsorban, mint Vándor Éva, Gesztesi Károly, Liptai Claudia és Gregor Bernadett.

Fotó: TV2 Csoport

Szólj hozzá

TV2 Jóban rosszban Supertv2