2021. máj 06.

Ők a tizedik X-faktor mentorai!

írta: FoA
Ők a tizedik X-faktor mentorai!

Néhány napja már teljesen biztossá vált, hogy 2021-ben ismét lesz X-faktor, melynek új évada több szempontból is sok meglepetést tartogat. Lékai-Kiss Ramóna váratlan, TV2-höz való távozása után a produkciónak új házigazdára lett szüksége, és már egy ideje keringtek a pletykák, hogy akár több mentor is távozhat a jubileumi évadra, amely mostanra biztossá vált. Hogy végül kik távoztak, kik maradtak, és kik kerültek a távozók helyére az a TOVÁBB gomb után kiderül!
x-faktor-logo-2019.jpg

A magyar televíziózás legnépszerűbb műsora körül nagy volt az érdeklődés, korábban azt is találgatták, hogy ki kerülhet majd a megüresedett műsorvezetői székbe, és az is kérdésessé vált, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti maradnak-e mentorok a műsorban, és hogy ha nem, akkor ki kerülhet a helyükre, néhány napja azonban már az RTL klub elkezdte csepegtetni az információkat az új évadról, melynek értelmében Miller Dávid lesz a show új házigazdája, és ma este a csatorna a Fókuszban azt is bemutatta, hogy kik lesznek majd az új mentorcsapat tagjai. Ők pedig név szerint:

  • Csobot Adél
  • Puskás Peti
  • ByeAlex
  • és Gáspár Laci.

 A ma esti indoklás szerint Csobot Adél azért érkezik Dallos Bogi helyére, mert a 2019-es, kilencedik széria egyetlen női mentora karrierjére szeretne koncentrálni. 

Csobot Adél először a 2012-es X-faktorban tűnt fel, akkor a harmadik helyen végzett. Később vezette a show háttérműsorát, az AfterX-et, de nemcsak az RTL-től, de a TV2-től is munkát kapott, szerepelt a Sztárban Sztárban korábban, és Rózsa Györggyel párban énekelt a Nagy Duettben is. 

RTL-es karrierje 2020 tavaszán folytatódott, ekkor lett ugyanis az Álarcos Énekes egyik nyomozója. Később a műsor második, tavaly őszi évadában is feltűnt, most pedig a csatorna másik nagyszabású műsorában bizonyíthat, mint mentor a 2016 óta ítészkedő ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti mellett.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember - emiatt nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!” – mosolygott Adél, az új női mentor.

“Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentorcsapat részese lehettem és sokat tanultam belőle. A jövőben a lemezem munkálataira és az új vállalkozásunkra fókuszálok. Hasonló sikereket kívánok az új csapatnak” – mondta Dallos Bogi, aki egy évad után nem mentorkodik tovább a műsorban.

Puskás Peti az X-Faktor mentora, boldogan emlékszik vissza arra az időszakra, amit Bogi mellett tölthetett a mentorpultban.„Sajnálom, hogy Bogival nem fogunk együtt dolgozni a műsorban, hiszen innen indult a kapcsolatunk, de szerencsére azóta még több dolog köt össze bennünket és nagyon boldog vagyok. Adéllal régóta ismerjük egymást, várom a közös munkát, izgalmas jubileumi évad lesz!” – mondta Puskás Peti.

"Évről évre szeretünk újítást vinni az X-Faktor évadokba, volt, hogy a műsorvezető változott, volt, hogy új zsűritag jött és a műsorban is folyamatosan vezettünk be változtatásokat. Mivel idén a 10. jubileumi évad jön ismét újítottunk, szükség volt új műsorvezetőre és mentorra. Olyan szakembert kerestünk, aki régóta kapcsolódik az X-Faktorhoz és a karrierje is innen indult, ezért esett a választásunk Adélra” – magyarázta Verebély Marcell az X-Faktor kreatív producere.

Fotó: RTL Magyarország

Szólj hozzá

X-faktor Csobot Adél RTL klub Miller Dávid