2021. feb 22.

Indul a Van életünk, és folytatódik az Összezárva a Life TV-n

írta: FoA
Indul a Van életünk, és folytatódik az Összezárva a Life TV-n

A Life TV-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatója, Hajdú Péter néhány héttel ezelőtt az Origonak jelentette be, hogy Van Életünk címmel vadonatúj, - a korábbi TV2-es Édes Élethez hasonlító - naponta jelentkező reality műsort indítanak majd, melynek főszereplője lesz többek közt a Gáspár család, Berki Krisztián, valamint a korábbi VV-győztes Nagy Alekosz is. Most pedig az is napvilágot látott, hogy mikor indul majd a műsor.

Március 8-án, vagyis pontosan 2 hét múlva hétfő este 19 órától indul majd az új reality, amely így a Vacsorakirály c. műsor ismétlése helyett kerül majd képernyőre minden hétköznap este. Hogy a fent említett szereplők mellett kik lesznek még a műsor főszereplői, egyenlőre nem tudni.

A műsort 20 órától két sorozat, először a Házasságért örökség, majd 21 órától az Elsöprő szerelem követi majd. 22 órától hétfőtől csütörtökig továbbra is a Bréking lesz látható Szabó Dórával, Berki Krisztiánnal, illetve Demcsák Zsuzsával.

osszezarva_1920_web3.png

Péntekenként 22 órától viszont nem a Bréking, hanem az Összezárva Hajdú Péterrel új évadának új beszélgetései jönnek majd. Hajdú korábban szintén a Origonak jelentette be, hogy az új évadban vendége lesz majd többek között Stohl András, Köllő Babett valamint Zámbó Krisztián is.

Van életünk március 8-tól minden hétköznap 19 órától, Összezárva Hajdú Péterrel pedig március 12-től minden péntek este 22 órától a Life TV-n.

Fotó: Life TV

Szólj hozzá

Life TV