2020. nov 03.

A jövő héttől új időpontok az RTL-en

írta: FoA
A jövő héttől új időpontok az RTL-en

Ahogy arról néhány napja mi is beszámoltunk, november 9-től ráfordul az utolsó őszi körre az RTL klub, ez azt jelenti, hogy idén ekkor lesz az utolsó olyan időpontváltozás, amely még idén még kifut, és valószínűleg tartós is lesz. Ennek oka az, hogy indul a nagy sztárparádét ígérő Konyhafőnök VIP új évada, amely miatt borul a csatorna eddigi műsorrendje. de nemcsak itt, hanem az RTL II-n is komoly változások jönnek rövidesen, melyekről alább lehet olvasni.

rtl_klub_black_logo.jpg

Sok változás mellett azonban lesznek olyan műsorok is, melyek kezdési ideje nem változik. Ilyen például a Barátok közt, ami továbbra is 17:05-től jön, és a Híradó is, amely szintén 18 órától kezdődik majd. Ezt a Fókusz követi továbbra is 18:50 perctől, ezek után jönnek azonban az igazi változások.

A Fókusz, - amely a karácsonyi, valamint a húsvéti adásokat leszámítva - az utóbbi közel másfél évben legalább egy órás adásidővel jelentkezett, november 9-től azonban ismét bruttó negyven percben lesz látható, így a magazin már 19 óra 30 perckor véget ér, melyet majd a Drága Örökösök új részei követnek. A sorozat rajongóinak azonban rossz hír, hogy már csak néhány hét, és véget ér a sorozat, és kiderül, mi lesz a Szappanos család örökségével.

20 óra 40 perckor indul a Konyhafőnök VIP, melyben ismét sztárok ragadnak majd fakanalat. Olyan hírességek mutatják majd meg főzőtudásukat, mint Hujber Ferenc, Hódi Pamela, Oroszlán Szonja, vagy az előbb említett sorozat két főszereplője, a Szappanos Katát megformáló Horváth Sisa Anna, valamint a Mónikát alakító Járó Zsuzsa. Az új évad tartogat meglepetéseket, ugyanis itt már nemcsak a két séf főz majd komoly hátráltatásokkal, hanem Fördős Zé is.

A főzőshowt majd a Barátok közt ismétlése követi, 23 óra 15 perctől, amellyel egyébként a sorozat rekordkésőre is kerül, valamint ismételten nem lesz látható a főműsoridőben sem.

De nemcsak az RTL klubon lesznek változások, hanem az RTL II-n is. A ValóVilág november 14-ei indulásával ugyanis az RTL Magyarország kábelcsatornáján is borulnak az időpontok. Az eddig 21:30-tól látható Éjjel-nappal Budapest korábbra kerül, és már este háromnegyed kilenctől képernyőn lesz, amelyet a ValóVilág tiezdik, jubileumi évadának összefoglalói követnek majd. Este 11-től továbbra is jelentkezik majd a reality háttérműsora, a Bele Való Világ is, melynek műsorvezetője ezúttal egyedül Győzike lesz majd. Az RTL legrégebb óta futó realityje szombaton már 21 órától jelentkezik, vasárnap pedig a Showder Klub új részei után, 22 órától jön majd a valóságshow, amely egyébként teljesen megújul.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL II RTL klub Műsorváltozás