2020. okt 08.

Változik a TV2 szombati műsorrendje

írta: FoA
Változik a TV2 szombati műsorrendje

Miután kiderült, hogy október 10-én, vagyis szombat este indult a TV2 új, vagyis felújított táncos showműsora (a legalizálást tekintve tényleg új, amúgy nem), a Dancing wtih the Stars, melyről itt írtunk bővebben. Ahogy az pedig ilyenkor a TV2-nél megszokott, kissé megtámogatják az új showműsor indulását (például ilyen volt idén a MesterChef VIP, amely egy erősnek hitt felvezetéssel, a Bödörékkel indult, de az egyszer már bukott műsoron az sem segített, a sorozat akkor 10%-os átlaggal futott, míg a főzőshow mindössze 5,5%-kal (a sors fintora, hogy idén ősszel mindkét műsor csúfosan megbukott)), persze ez ilyenkor természetes.

lekai-kiss-ramona-dancing-with-the-stars.jpg

Az új műsorrend egyik újdonságát pár nappal ezelőtt a SorozatWiki vette észre, miszerint ezúttal az esti nézettség felépítése már délutántól komolyabban elkezdődik, pontosabban 16 óra 50 perctől, amikor is jön a Sztárban Sztár - A javából. Azt viszont a portál sem tudta megmondani pontosan, hogy miről is fog szólni a műsor, mindenesetre valószínű, hogy a korábbi, esetleg a jelenleg is futó szériából, vagy szériákból lesz látható egy válogatás.

Az este 6-os Tények után rögtön jelentkezik a csatorna másik "újdonsága", a Tények Plusz, amely ezúttal csak és kizárólag a Dancing with the Stars-ról fog szólni. A csatorna ígérete szerint megszólalnak majd a zsűritagok, a táncosok, a műsorvezetők, és állítólag a stáb olyan helyekre is betekintést nyert, hova senki más. Alább a műsor promója:

Este 20 ótától pedig jön a Dancing with the Stars - Mindenki táncol, amely egyébként előreláthatólag három és fél órás lesz, de mivel általában az élő showműsorok mindig csúsznak (történt ez korábban már az X-faktor, valamint a Sztárban Sztár esetében is), ezért könnyen lehet, hogy bizony csúszik majd a műsor vége. 

A showműsorral szemben egyébként nem ad a korábbiaktól eltérő alternatívát a konkurens RTL klub, akik este 20 órától a Mi kis falunk soron következő részével támadnak, majd este 9 után a Nagyfater elszabaul című filmmel igyekeznek nézőket elcsábítani a valószínűleg tömegeket vonzó Dancing with the Stars-ról.

Fotó: TV2

Szólj hozzá

TV2 Dancing with the Stars