2020. sze 17.

Leállították a Mintaapák forgatását!

írta: PéSza2
Leállították a Mintaapák forgatását!

Tegnap érkezett a hír, miszerint a RTL klubot ismét elérte a koronavírus, melynek következtében leállt két sorozat forgatása is. Ma pedig a TV2-n futó Mintaapákat is leállították, mivel ott is megjelent a vírus! Részletek a csatorna közleményéből. mely alább olvasható.

1594115348_mintaapak-uj-szereplo-kozos-foto-makranczi-zalan-szaraz-denes-kamaras-ivan-meszaros-bela-promotions_hu_1180_550_5.jpg

A koronavírus-járvány miatt néhány napig szünetelnek a TV2 Mintaapák című sorozatának forgatási munkálati. „A Mintaapák stábjában is felbukkant a koronavírus fertőzés, így néhány napra felfüggesztjük a sorozat forgatásait, mert a tesztelések alkalmával a közreműködők között több pozitív esetet is találtunk. A további terjedés elkerülésének érdekében döntött így közösen a TV2 és az IKO Műsorgyártó. Az érintetteket izoláltuk és a forgatási rendet átszervezzük, addig pedig szüneteltetjük a munkálatokat. A forgatás felfüggesztése a sorozat képernyőre kerülését nem befolyásolja, a nézők továbbra is láthatják az újabb epizódokat minden hétköznap este. Mielőbbi gyógyulást kívánunk az érintetteknek! - tudatta a TV2.

A Mintaapák a sorozat képernyős jelenlétét nem befolyásolja, az ugyanis a megszokottak szerint 19:50 perctől jelentkezik a Tények Plusz után a TV2-n!

Szólj hozzá

TV2 Mintaapák