2020. júl 21.

Ismét délutánra kerül a Barátok közt - Itt az RTL első őszi műsorrendje

írta: FoA
Ismét délutánra kerül a Barátok közt - Itt az RTL első őszi műsorrendje

Mint ahogy azt ma mi is megírtuk, augusztus 3-tól, vagyis nem teljesen két hét múlva ismét visszatér a Konyhafőnök, melynek legújabb, civil évadát a koronavírusjárvány alatt forgatták. A műsor miatt azonban teljesen borul az RTL klub április végétől bevezetett, nyári műsorrendje, melyben csak a Híradó, és a Fókusz marad a helyén. Sajnos a Barátok közt nézőinek rossz hír, hogy kedvenc sorozatuk ismét késő este, illetve a délutáni órákban lesz látható. Hogy pontosan mikor, az alább kiderül.

bklogo2020.jpgDélután továbbra is új részekkel jön az Elif - A szeretet útján, mely 15:00-kor kezdődik. 16:00-tól egy új sorozat, az Egy csodálatos asszony kerül képernyőre. 17:05 perctől kerül képernyőre először aznap a Barátok közt, melynek délutánra való visszakerülése azért is fájó pont a sorozatnak, mert a sokak által várt 10.000. rész is ekkor kerül majd adásba.

18:00-kor jelentkezik a Híradó, amelyet továbbra is 18:50-től a másfél órásra nyújtott Fókusz követ. 20:10 perctől érkezik a Konyhafőnök új évada, melyet majd szintén a Barátok közt követ 22:00 órától. Ezt követően 22:40 perctől jönnek a hetente jelentkező sorozatok.

Sokak számára kérdés lehet, hogy mikor lesz látható a péntek este visszatérő Mi kis falunk című sorozat. Nos, úgy tudjuk, a sorozat ismétlése a negyedik évad 11. részétől szombat esténként 20 órától lesz látható, a Fókusz plusz után.

Ezzel tehát életbe lép az idén rekordkorán elkezdődő őszi szezon az RTL klubon, mely augusztus 3-án veszi kezdetét.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt Fókusz RTL klub Konyhafőnök Mi kis falunk