2020. jún 30.

Már lehet jelentkezni a Cápák között harmadik évadába!

írta: FoA
Már lehet jelentkezni a Cápák között harmadik évadába!

A Cápák között című üzleti showműsor 2019 tavaszán indult az RTL klubon. Az üzleti realitybe olyan vállalkozók mutatják be cégüket, vagy ötletüket milliárdos befektetőknek, "cápáknak", akik eldönthetik, látnak-e fantáziát az üzletben, és megéri-e nekik befektetni egy-egy vállalkozásba. Az üzleti műsor nézettsége tavaly a vele együtt indult műsorok közül kiemelkedett, de nem számított erősnek. Idén, a minden eddiginél hosszabb évadban(ami április vége óta fut) a nézettség gyengébb volt, mint tavaly, de az RTL klub úgy döntött, berendelik a műsor harmadik évadát. Részletek a csatorna közleményében a TOVÁBB gombra kattintva!

rtl_klub_tavasz_2019_1.jpg

A Cápák sikeres és elismert, milliárdos vagyonnal rendelkező befektetők, előttük mutatják be hazai vállalkozók a terméküket, ötletüket vagy már működő cégüket. A Cápák, azaz a befektetők, ezúttal is saját pénzüket kockáztatják, amikor a kamerák előtt, a stúdióban eldöntik, hogy beszállnak-e egy adott üzletbe, vagy sem.

A befektetésre érdemes vállalkozók a Cápák között nem csak üzleti partnert, hanem személyükben üzleti mentort és társat is találhatnak. A műsort követően elkezdődik a kemény, kitartó közös munka, melynek gyümölcsét közösen aratja le a befektető és a vállalkozó egyaránt.

Várjuk minden olyan vállalkozó jelentkezését, aki úgy érzi, hogy képes kishalként megállni a Cápák előtt, ezzel növelve saját esélyeit az üzleti világban. Itt a siker sós vízzel és egy jól felépített pitch-el van "kikövezve"! - áll a csatorna közleményében.

A jelentkezőket ezen a linken keresztül várják a műsor harmadik, nagy valószínűséggel tavasszal képernyőre kerülő évadába.

Fotó: RTL klub

Szólj hozzá

RTL klub Cápák között