2020. ápr 08.

Mit nézünk a TV-ben? - IV.rész

írta: PéSza2
Mit nézünk a TV-ben? - IV.rész

Mire készülnek a Barátok?

A Barátok közt 1998 óta meghatározó része az RTL klubnak. A napi sorozat, ami idén júliusban már a 10.000. részéhez érkezik, jelenleg délután látható az RTL klubon. A jeles alkalomra természetesen a készítők is nagy erőkkel készülnek, amelyről most egy apróság is kiderült, melyet a TOVÁBB gombra kattintva olvashattok! 

baratok.jpg
Deutsch Anita, Zsolt egykori feleségét, Szilágyi Andit alakította a sorozatban 2001 és 2007 között. A színésznő, aki egyébként ma már inkább borászattal foglalkozik, itt ismerte meg későbbi férjét, Kinizsi Ottót, aki szintén hosszú évekig szerepelt a legendás sorozatban Balassa Imreként. Azóta ő már a kamera másik oldalán van jelen a sorozat életében, ugyanis ő a sorozat egyik rendezője.

Anita tegnap az RTL Klub Reggeli című műsorában volt vendég, ahol egy műsorvezető kérdés után elmondta, hogy férje már 3 hete nagy dolgon dolgozik a Barátok közt révén, ugyanis egy hatalmas nagy meglepetés van készülőben, amely valószínűleg a nyáron adásba kerülő 10.000. részhez is köthető. 

Arról, hogy mi lesz a jubileumi részben, egyenlőre kérdéses. Az viszont már biztos, hogy a sorozat rajongói örülhetnek, hogy a tervek szerint a 10.000. részt biztosan este láthatják majd, feltéve, ha hihetünk a csatorna korábbi híreinek, miszerint nyártól újra a megszokott felállásban láthatjuk, hogy mi is történik a Mátyás Király tér háza táján.

Addig is, Ti mikor néznétek a sorozatot?

Fotó:RTL klub

Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub