2019. sze 11.

Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe?!

írta: FoA
Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe?!

Néhány hete írtunk róla, hogy egy nagy visszatérés készülődik a Barátok közt háza táján. Akkor legfőbb esélyesnek Ábrahám Editet láttuk, most változott a helyzet. A Magdi anyust évekig alakító Fodor Zsóka mindenesetre a héten biztosan feltűnik majd a Mátyás Király téren. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva!  

nevtelen.png

Fodor Zsóka visszatérése mindenesetre váratlan. Könnyen lehet, hogy a sorozat készítői az ő visszatérésével szeretnék kárpótolni Berényi Miklóst, aki október vége felé hagyja majd el 21 év után a Mátyás Király teret. 

Magdi anyus karakterét saját kérésére 11 éve írták ki a sorozatból avval az ominózus jelentettel, amikor egy papírgalacsinért lehajolva véletlenül leesett a lépcsőn. Magdi anyus azóta többször visszatért a sorozatba, először 2010-ben, aztán 2013-ban, a sorozat 15. születésnapjára. Legutóbb pedig tavaly az októberi 20. jubileumi részen láthattuk újra őt. A héten viszont, ha nem is hosszú távra, de visszatér a sorozatba, legalábbis az következő részek előzetese szerint, amely alább megtekinthető.

Magdi anyus a mai részben visszatért, Vili bácsi álmában lehetett újra látni egy rövid jelenet erejéig. Azt még nem tudni, hogy feltűnik-e még a sorozatban a közeljövőben Fodor Zsóka.

Fotó:RTL klub

 
Szólj hozzá

Barátok közt RTL klub Magdi anyus