2019. jún 16.

Újra jöhet az Exatlon

írta: FoA
Újra jöhet az Exatlon

Újra látható lesz a TV2 legnépszerűbb sportvetélkedője, az Exatlon Hungary! A műsor idén januárban indult, nagy meglepetésre Palik László vezetésével. A műsor nézettsége TV2-es szinten nem volt rossz, így nem csoda, hogy újra képernyőre kerül a műsor. Részletek a TOVÁBB gombra kattintva!

5c4cf4035f22a_exatlonhungary.png

Hiába, a TV2 sportvetélkedője annak ellenére hozott jó számokat az első évadban, hogy a sajtó nagyon negatív kritikával illette a műsort,sőt, olyannyira sokan nézték, hogy eredeti felállást megváltoztatva, egy hónappal hosszabb lett az Exatlon a tervezettnél.

Sokan biztosra vették a műsor második évadát, hiszen már március óta várja a jelentkezőket a csatorna, ám a SorozatWiki blog értesülései szerint a csatorna új vezetése még csak most döntött a folytatásról, miszerint valamikor a 2019-2020-as idényben láthatják a nézők a sportvetélkedő második évadát.

A műsor nézettsége egyébként TV2-es nézőpontból jó volt, bár a Fókusszal és a Draga Örökösökkel nem bírt a műsor, a Barátok köztöt már simán lenyomta, még úgy is, hogy 4 és fél hónapon keresztül képernyőn volt az Exatlon.

Fotó:TV2

Szólj hozzá

TV2 Exatlon Hungary